Expoziție Creative Lighting Journey, cu Marcel Cristocea

Marcel Cristocea a ajuns deja un nume care poate fi asociat ușor cu F64,  întrucât este alături de noi de mult timp, fiind lectorul “Workshop-ului de Creative Lighting”, unde înveți cum să controlezi lumina și să fii mai creativ în realizarea unui portret. Mai este, de asemenea,  lectorul cursului “Introducere în lumea Sony mirrorless”, tot la F64.

În afară de asta, a fost și în juriul celui mai mare concurs organizat de noi, cu ocazia împlinirii de 15 ani, și anume “Misiune fotografică 0015”. Poți citi aici un interviu cu el acordat în calitate de jurat.

A sosit acum momentul să-i găzduim și o expoziție cu tematica “Creative Lighting Journey”, a cărei vernisaj va avea loc pe 21 iulie 2017, la ora 19:00, în sala expozițională F64, din Bulevardul Unirii 45.

Expoziția va putea fi vizitată până pe data de 02 august 2017.

expoziție

Dacă obișnuiai să mergi la cursurile lui sau ești pur și simplu fan al imaginilor sale, expoziția “Creative Lighting Journey” ar putea fi una din rarele ocazii în care vei mai putea sta la povestiri cu fotograful – despre imagine, despre creative lighting sau orice alt subiect.

Marcel va lipsi o perioadă din țară, iar prin intermediul acestei expoziții, F64 îi mulțumește pentru frumoasele colaborări. Sperăm să continue să-și urmeze pasiunea pentru fotografie în noile proiecte. Și să se întoarcă cu cât mai multe imagini surprinzătoare și noi povestiri pentru noi, de pe meleagurile îndepărtate.

Așadar, nu uita! Vineri, 21 iulie, ora 19:00 – sala expozițională F64 – “Creative Lighting Journey” cu Marcel Cristocea.

Nu rata ocazia de a privi niște fotografii suprinzătoare.

PS: În cazul în care nu știai, Marcel a scris și articole pentru blogul F64, iată numai câteva.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.