epspictures.com

Testare echipament Sony la Zumbaala Wake Park – cum a fost?

Joi, pe 5 iulie, aproape de weekend și cu voie bună, am fost la Zumbaala Wake Park din Mogoșoaia pentru a testa cele mai noi echipamente de la Sony Află mai multe despre cum a decurs evenimentul chiar în rândurile de mai jos.

O parte dintre participanții la eveniment au venit în Cafeneaua F64, de unde am plecat către Zumbaala Wake Park. Ceilalți s-au deplasat cu mașina personală, direct la locație.

Evenimentul a început cu o scurtă prezentare și trecerea în revistă a celor mai importante funcții ale aparatelor foto Sony, după care a avut loc ședința foto mult așteptată. Participanții au avut la dispoziție pentru a fotografia cele mai noi și mai bune aparate foto Sony, respetiv modelele  A7 IIIA7R III și A9.

Locația a fost una cu totul deosebită, iar fotografii au avut la dispoziție 3 subiecte de fotografiat: riderii care s-au dat pe kickere, un model dedicat pentru fotografia de portret și o motocicletă.

Ți-am pregătit și un clip de making of, în caz că tu nu ai apucat să ajungi:

Dragoș Borcănea , speaker-ul evenimentului, le-a oferit participanților sfaturi de fotografiere la ședința foto, după ce le-a prezentat aparatura Sony și câte ceva din experiența lui de testare.

Cine este Dragoș? Un fotograf cu o experiență de peste 10 ani pe partea de fotografie comercială și de publicitate.  A creat dStudio Photography acum 8 ani împreună cu un bun prieten și încet, încet, a migrat și pe partea video, iar acum oferă servicii full de producție foto-video. Și-a început cariera de fotograf în presa auto, mașinile și motocicletele fiind subiectele sale preferate. Toate lucrurile pe care le știe legate de fotografie le-a învățat singur și cel mai bun profesor mărturisește că i-a fost experiența.

Descoperă și câteva fotografii realizate de participanți în cadrul evenimentului:

Zoltán Márton, ne-a spus “Toate cadrele au fost realizate cu Sony A9 și obiectivul 100-400mm. Mi-a plăcut foarte mult, sunt interesat de astfel de evenimente. Camera A9 de la Sony este o bestie, atât prin viteza de autofocus/rafală cât și calitate. Am fost bucuros să testez și obiectivul de 100-400mm care la fel, m-a impresionat.”

Ți-am stârnit curiozitatea? Fii cu ochii pe Blogul F64 sau pagina de Facebook F64, pentru următoarele evenimente!

[products ids=125035095,125038490,125040305]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *