Doru Iacovescu prezintă Canon XA11

Marți pe 9 octombrie, începând cu ora 19, te așteptăm în sala Cinema, de la Qreator by IQOS situat în vila Oromolu din Piața Victoriei (Bd. Aviatorilor 8A), alături de Doru Iacovescu pentru a testa camera Canon XA11.

Înscrie-te aici! Locurile sunt limitate!

Agenda evenimentului:

  • Doru va ține o prezentare despre Canon XA11, urmărind cele mai importante capacități și funcții precum:
  • Dimensiunea redusă și cât de manevrabilă și ușor de transportat este de fapt,
  • Conectivitatea profesională: audio XLR și SDI,
  • Senzorul de 1/2,84″ cu sensibilitate crescută și procesor de imagine DIGIC DV 4,
  • Despre dual slot SD și avantajele sale pe teren,
  • Despre Pre-REC, ce oferă un avantaj în momente de început pierdute,
  • Filmarea în infrarosu (lampa IR este inclusă) și zoom optic 20x.

Canon XA11 este orientată catre: eveniment, reportaj, interviu, filme corporate interne, iar fotograful ne va explica și exemplifica exact cum poate fi folosită în acest sens, făcând apel și la importanța accesoriilor necesare: carduri, trepied, lampa, microfon, acumulator suplimentar, urmând apoi testarea propriu zisă. 

Canon XA11

Despre Canon XA11

Canon XA11 este o cameră video profesională compactă și portabilă, care poate înregistra la calitate Full HD și dispune de senzor HD CMOS Pro Image, ideal pentru filmări în lumină slabă. Obiectivul permite un zoom optic HD de 20x și dispune de stabilizare de imagine optică pe 5 axe. Diafragma cu 8 lamele rotunjite oferă un aspect natural al imaginii. Fișierele sunt stocate pe carduri SD (ai la dispoziție 2 sloturi de card). Camera dispune de 2 intrări XLR cu 2 canale audio separate. XA11 este ideal pentru momentele când viteza și mobilitatea sunt elemente esentiale.

Specificații Tehnice:

  • Înregistrare Full HD 1920 x 1080 AVCHD sau MP4 50P pe carduri SD,
  • Interval diafragmă: f/1.8 – f/16,
  • Senzor HD CMOS Pro,
  • Zoom optic 20x,
  • Obiectiv 28.8mm,
  • Stabilizare de imagine pe 5 axe,
  • Wide DR,
  • Moduri Highlight Priority,
  • Ecran tactil de 3″,
  • Înregistrare audio pe 2 canale,
  • Jack de căști,
  • Filtru ND de gradație încorporat.

Canon XA11

Despre Doru Iacovescu

Am terminat Facultatea de Cinematografie, Specializarea Imagine de film și TV. Sunt student la master, specializarea „Programe Audiovizuale” – UNATC. Lucrez ca Director de Imagine la TVR. Am avut prilejul de a lucra cu oameni foarte buni din televiziune și firme de producție. Împreună am realizat filme documentare, emisiuni muzicale, videoclipuri, reportaje, anchete și cateva spoturi publicitare. Consider că am cea mai frumoasă meserie din lume, deoarece fac ceea ce-mi place. În prezent mă ocup și de videografia de nuntă. Nu sunt singurul care face asta, însă cred că reușesc să redau o notă de unicitate prin stilul filmării și al montajului: mișare dinamică, montaj ritmic și atentie pentru detalii. Câteva dintre filmele a căror imagine am realizat-o au primit recunoașteri interne și internaționale.

Despre Qreator

Qreator by IQOS este un nou punct pe harta culturală a Bucureștiului, ce își propune să devină locul de întâlnire al comunităților creative – un spațiu în care ideile prind formă, acţiunile capătă forţă şi vocile se aud mai puternic ca oriunde.

O extensie a universului IQOS, Qreator are o misiune ambițioasă: să pună la dispoziţia creatorilor un spaţiu de colaborare şi resurse tehnologice de top pentru ca viziunile lor să devină realitate, să-i găzduiască și să-i inspire pe toți cei care cred în puterea creativităţii.

Situat în vila Oromolu din Piața Victoriei (Bd. Aviatorilor 8A), Qreator by IQOS redă Bucureștiului și bucureștenilor o clădire interbelică impresionantă, în care trecutul dialoghează cu viitorul. Proiectul de restaurare, care pune în valoare arhitectura clasică a clădirii cu ajutorul celor mai moderne tehnologii ale prezentului, este în sine o declaraţie despre tipul de creativitate pe care Qreator by IQOS îşi propune să îl susţină.

Credem că inovația și creativitatea nu au limite, dar nici nu se pot dezvolta în absența resurselor, de aceea Qreator by IQOS își propune să ofere instrumentele prin care oricine poate să facă pasul de la creativ la creator. Prin camere destinate comunităților și proiectelor din domeniul muzicii, al modei, al dansului și al filmului, al tehnologiei și al artelor vizuale, Qreator își propune să le ofere creatorilor șansa de a-și transforma ideile și ambițiile în proiecte concrete.

Înscrie-te aici! Locurile sunt limitate!

Ești pasionat de videografie? Atunci hai la Qreator alături de F64 și Doru Iacovescu, pe 9 octombrie, pentru a afla mai multe despre Canon XA11, o cameră video care s-ar putea să fie ideală pentru tine!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.