Evenimentele Canon Get Ready for The Season – cum a fost?

Postat de: F64 F64

Mai poți profita de campania Get Ready for the Season, susținută de Canon, până pe 8 aprilie 2018. Găsești multe oferte la echipament foto, tocmai pentru că sezonul evenimentelor se apropie cu pași repezi!

Și pentru că tot vorbim de acestea, poate te-ar interesa să vezi cum s-au desfășurat cele 2 evenimente din cadrul campaniei.

Să le descoperim împreună, mai jos:

Am testat Mirrorless și DSLR cu Vali Bărbulescu

 

Pe 20 martie, la The Brewery (Strada Logofătul Tăutu 68A), o locație dedicată fotografiei care conține 2 săli de studio bine echipate, am testat mirrorless-uri Canon și DSLR-uri în sfera fotografiei fashion, alături de Vali Bărbulescu.

Participanții au avut ocazia de a afla despre experiența recentă a fotografului cu Canon și au avut ocazia de a lua parte la o sesiune de fotografie de studio cu model, unde au putut testa: Canon 6D mark II, Canon EOS 80D și Canon M5.

Curios să afli ce părere au avut participanții despre acest workshop și ce fotografii au făcut? Citește feedback-ul și vezi cadrele lor mai jos:

Claudiu Butculescu – Trăiești o experiență foarte frumoasă atunci când interacționezi cu oameni pasionați de ceea ce fac.”

Mihai Marcolt –Totul a fost la superlativ. O experiență interesantă prin prisma tematicii, a ședinței de fotografie inedită, aparatele folosite și bineînțeles vorbitorul care a fost o adevărată sursă de energie și inspirație.