Povestea unui #InstagramTakeOver cu @YesMyFriend

În perioada 27-29 ianuarie 2017, contul de Instagram al F64 a trecut printr-un #InstagramTakeOver, adică a fost preluat de Emanuel Romedea @yesmyfriend, unul dintre cei mai cunoscuți instagrameri din România. L-am rugat să ne povestească aici cum i s-a părut acest prim experiment și interacțiunea cu comunitatea noastră, adică cu voi:

„Abia m-am întors de la Paris și deja îmi pregătesc următoarea escapadă. Asta mi se întâmplă mereu de când cu Instagramul, sunt mereu dornic să călătoresc, curios să descopăr locuri noi interesante pe care să le împărtășesc și comunității, pentru că până la urmă Instagramul este despre comunitate. Îmi place să intru în contact și cu alți instagrameri, de aceea pe lângă contul meu @yesmyfriend, încerc cât pot de mult să interacționez cu alți instragrameri din România și prin celalalte conturi de care am grijă @igersbucharest și @topromaniaphoto.

Comunitatea pasionaților de fotografie creată în jurul F6 este una dintre cele mai importante din România,  multe proiecte interesante se desfășoară mai mereu în jurul acestui brand. Am apreciat și modul în care F64 comunică prin intermediul contului de Instagram @f64studio, însă le lipsea ceva, influența și amprenta unui instagramer crescut în comunitatea locală, dincolo de regulile uneori stricte ale comunicării și ale marketingului de brand.

În ultimii ani viața m-a purtat de multe ori în capitala Franței, m-am pierdut de foarte multe ori pe străzile Parisului în căutarea de noi locuri instragabile, feedul meu e plin de fotografii cu Tour Eiffel. Ideea realizării unui #InstagramTakeOver în timp real de la Paris al contului @f64studio a venit în mod natural în urma discuțiilor pe care le-am avut cu echipa de Social Media cu privire la modul în care F64 se poate implica și mai mult în viața comunității de instagrameri din România.

O fotografie postată de F64 (@f64studio) pe

Parisul are farmecul lui inconfundabil, nu cred că mă voi sătura vreodată de el, orice ocazie de a-l fotografia este o fericire pentru mine. Am avut parte de câteva zile de iarnă blândă, unele cu soare, cer albastru, nori albi pufoși, asa cum îmi place mie, nici urmă de zăpada de acasă ☺

Mi-a plăcut foarte mult să fiu instagramerul din spatele @f64studio în acest weekend, să am ocazia să interacționez cu comunitatea unui așa mare brand din România, să am oportunitatea de a împărtăși și altora din pasiunea mea pentru călătorie, în special pentru Paris, locul din lumea întreagă în care vreau să trăiesc. De multe ori am luat decizia de a vizita un oraș sau o țară în urma postărilor văzute pe Instagram, poate că și imaginile mele au dat chef altora de ducă ☺

O fotografie postată de F64 (@f64studio) pe

Vreau să mulțumesc F64 pentru aceasta oportunitate și mai ales pentru curajul de a-și lăsa contul de Instagram pe mâna mea în timpul acestui takeover, nu sunt multe branduri care să colaboreze cu instagrameri în România, nu se conștientizează încă puterea pe care o are Instagramul în rândul comunităților de orice fel.”

Ne puteți urmări pe Instagram AICI 🙂 Și dacă aveți și voi cont, vă rugăm să ne lăsați în comentarii link către profilul vostru pentru a vă urmări și noi!

Găsiți și un alt interviu cu Emanuel Romedea acordat pentru blogul F64, aici.

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.