NIGHTLIGHT – Petrecere expozițională

E frig, iar Bucureștiul se află sub asediul înghețului și mocirlei, dar asta nu înseamnă că voia bună trebuie să dispară, ci dimpotrivă, să crească tocmai ca să ne bucurăm de această perioadă.

Fascinația pentru noapte și mai ales pentru nopțile de vară a fost întotdeauna un element care a inspirat-o pe Alexandra Crisbășan, prin libertatea de care încercăm să profităm cât mai mult, pentru propria bunăstare și plăcere, în ciuda responsabilităților cotidiene. De regulă cei mai mulți dintre noi căutăm să film liberi vara, datorită vremii și numeroaselor evenimente care au loc atunci.

nightlight

Așadar joi, 9 februarie, la ora 21:00 te invităm la o expoziție neconvențională, petrecăreață ce are ca scop recrearea nopților de vară, de care ne este tuturor atât de dor. Petrecerea va avea loc în clubul El Dictador, pe strada Lipscani, nr. 43 (intrarea Nicolae Șelari).

Fotografiile cu latura mică de 6cm (precum cele din galeria de mai jos) au fost făcute în fiecare noapte de vară a anului 2016 și au fost printate în acest format, pentru a duce cu gândul la fotografii de Polaroid, care se plimbau în timpul verii pe plajă și realizau portrete la cerere, în amintirea zilelor scurte și nopților lungi.

Să ne încălzim petrecând, să ne distindem, să uităm de ziua de mâine și să ne amintim de noaptea de 9 februarie, prin fotografiile de la expoziția petrecăreață Nightlight. Prețul unei amintiri foto este de 10 lei, iar pe baza achiziționării unei fotografii primești un cocktail El Dictador din partea casei.

Fotografiile care poartă semnătura Alexandrei Crisbășan, vor fi acompaniate de set-ul muzical ce îi aparține Ivannei, cea care a uimit prin prezență și muzică publicul festivalului Vama Sub Lumini de Oscar 2016.

Dacă ești în căutarea unui loc fain unde care să ieși cu prietenii tăi și te-ai săturat să auzi aceeași muzică în fiecare club/pub etc, în care mergi, dacă ești pasionat de artă, fotografie – expoziția Nightlight s-ar putea să fie locul potrivit!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.