NIGHTLIGHT – Petrecere expozițională

E frig, iar Bucureștiul se află sub asediul înghețului și mocirlei, dar asta nu înseamnă că voia bună trebuie să dispară, ci dimpotrivă, să crească tocmai ca să ne bucurăm de această perioadă.

Fascinația pentru noapte și mai ales pentru nopțile de vară a fost întotdeauna un element care a inspirat-o pe Alexandra Crisbășan, prin libertatea de care încercăm să profităm cât mai mult, pentru propria bunăstare și plăcere, în ciuda responsabilităților cotidiene. De regulă cei mai mulți dintre noi căutăm să film liberi vara, datorită vremii și numeroaselor evenimente care au loc atunci.

nightlight

Așadar joi, 9 februarie, la ora 21:00 te invităm la o expoziție neconvențională, petrecăreață ce are ca scop recrearea nopților de vară, de care ne este tuturor atât de dor. Petrecerea va avea loc în clubul El Dictador, pe strada Lipscani, nr. 43 (intrarea Nicolae Șelari).

Fotografiile cu latura mică de 6cm (precum cele din galeria de mai jos) au fost făcute în fiecare noapte de vară a anului 2016 și au fost printate în acest format, pentru a duce cu gândul la fotografii de Polaroid, care se plimbau în timpul verii pe plajă și realizau portrete la cerere, în amintirea zilelor scurte și nopților lungi.

Să ne încălzim petrecând, să ne distindem, să uităm de ziua de mâine și să ne amintim de noaptea de 9 februarie, prin fotografiile de la expoziția petrecăreață Nightlight. Prețul unei amintiri foto este de 10 lei, iar pe baza achiziționării unei fotografii primești un cocktail El Dictador din partea casei.

Fotografiile care poartă semnătura Alexandrei Crisbășan, vor fi acompaniate de set-ul muzical ce îi aparține Ivannei, cea care a uimit prin prezență și muzică publicul festivalului Vama Sub Lumini de Oscar 2016.

Dacă ești în căutarea unui loc fain unde care să ieși cu prietenii tăi și te-ai săturat să auzi aceeași muzică în fiecare club/pub etc, în care mergi, dacă ești pasionat de artă, fotografie – expoziția Nightlight s-ar putea să fie locul potrivit!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *