GoPro anunță drona KARMA

Zvonurile existente încă din 2014, referitoare la faptul că GoPro va produce o dronă, s-au adeverit la final de 2015.

Compania a confirmat în cadrul Conferinței Code din acest an că drona GoPro va sosi în 2016 și se va numi ” Karma “, conform clipului de pe YouTube publicat ieri și a postării de pe blog.
Odată cu „Karma” GoPro își face intrarea pe piața dronelor, segment aflat într-o creștere continuă și dominat în mare parte de DJI , o companie care a avut deja 1 miliard de $ încasări.
Nu există încă informații concrete despre noua „Karma”, dar majoritatea surselor presupun că va fi
vorba despre un quadcopter cu capabilități de filmare 4k. De fapt, în afară de nume, tot ce avem până acum este un test de filmare lansat de compania la sfârșitul lunii octombrie – același clip care a fost utilizat în anunțul postat ieri .

Cel mai probabil, informațiile și specificațiile vor sosi la început de 2016, poate chiar la CES 2016.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.