Relaţii fără complicaţii

Există relaţii aproape perfecte; fără reproşuri, fără plimbări lungi la shopping, fără telefoane închise şi fără uşi trântite în nas. Pe scurt, relaţii fără complicaţii. 

În luna iubirii, la F64, sărbătorim cea mai statornică relaţie a ta, relaţia cu fotografia. Fie că preferi aparate robuste, ce oferă performanţe deosebite şi clipe aproape perfecte, fie că îţi plac aparatele mici, suple, uşor de manevrat, dar cu rezultate de vis, aparatul ales îţi va deschide noi perspective: vei putea vedea cu el lumea, organiza prima expoziţie, documenta aventurile cu sporturi extreme şi cu siguranţă vei putea păstra cele mai de preţ amintiri. 

Complicaţii în relaţia cu camera ta foto? Mai deloc! În afară de a încărca bateria din când în când şi de a o curăţa, nu prea ai mare lucru de făcut. Trebuie totuşi să îi acorzi atenţie, să ieşiţi la plimbare din când în când… şi trebuie să o atingi. Îi place să documenteze clipele petrecute împreună şi să conserve trecutul. Este o fire romantică, cu aplecare spre filozofie şi uneori s-ar putea să mediteze cam mult în legătură cu timpul (de expunere). Nu îi lipseşte însă spiritul pragmatic şi îndeplineşte imediat orice, dacă ştii cum să îi ceri. Sunt puţine provocările pe care nu le acceptă.

Vă recomandăm să încercaţi să dezvoltaţi o relaţie personală cu camera voastră foto. Nu vă va trada, nu va fugi fără să lase nici un bilet, vă va suporta chiar şi în momentele voastre proaste, pregătită mereu să vă readucă cheful de viata. 

În luna februarie, poţi începe să dezvolţi o relaţie stabilă cu fotografia! La F64, camera potrivită aşteaptă să te cunoască. 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.