Shoot like a Pro – la Botosani

Nuntile…. Ce este mai frumos decat sa fotografiezi primii pasi ai unei familii? Ai unei iubiri implinite? Sa fii alaturi de doi oameni care-si jura dragoste eterna?

Pentru ca feedback-ul primit in urma workshop-urilor WeddingStaff este mai mult decat incurajator, am decis de aceasta data sa realizam o nunta, de la pregatiri pana la petrecere, pentru voi si sa o fotografiem impreuna.

Cum/Ce vom face?

Ziua Z:
Business / marketing – 1/2 zi

Cum sa fii destept – reteta WeddingStaff. Tot ce inseamna un business de succes in fotografia de nunta romaneasca. Nimic din carti, totul concret, real, cu exemple, indiferent ca lucrati in Botosani, Bucuresti sau Cluj.

Budoir session – 1/2 zi

Exista o noua moda: mireasa in intimitate, singura cu fotograful. Da, se poate! Asa ca va invitam sa va invingeti inhibitiile si sa creati imagini superbe cu un model de prima clasa. Portofoliul vostru va avea cu siguranta de castigat. Vom arata cum gandim noi, aici la WeddingStaff, dupa care sunteti invitati sa va dati frau imaginatiei.

Ziua Z+1:
Shooting la pregatiri, make-up, coafura – 2 ore

Real time, real thing! Nimic fake, o domnisoara superba pregatindu-se pentru seara cea mare. Tehnici, reflexii, inovatii.

Sesiune outdoor / indoor – 2 ore

Sesiune de shooting ca intr-o zi de nunta: 2 ore pe strazi si in interior. Cu si fara lumina artificiala. Tehnici rapide, rezultate extraordinare.

Shooting la ceremonia religioasa – 2 ore

Preot, biserica, tot tacamul. De data asta puteti sa nu treceti mobilul pe silent. Vom vedea cum e cu si fara lumina artificiala, in conditii de lumina scazuta. Cu conditia sa faceti o cruce mare inainte.

Shooting la petrecere – cat va tine pe voi

Da, avem petrecere. Voi, participantii, veti veni imbracati de petrecere: sacou, pantofi, rochii. Noi aducem bautura, mancarea, muzica, mirii si locatia. Dar cu siguranta nu vom fura mireasa. Promiteti?

Ziua Z+3:
Photoshop, Lightroom, Design – o zi

Tot ce am fotografiat in cele doua zile, le vom prelucra si apoi vom face un album foto.

WeddingStaff va recrea o nunta doar pentru voi, pentru ca workshop-ul sa fie complet iar voi sa aveti toate informatiile utile cu care sa fotografiati ca  adevarati PROfesionisti.

 

Concret

 • Botosani – sufletul Moldovei
 • 30 noiembrie – 2 decembrie 2012
 • 3 modele profesioniste
 • 3 zile de nebunie
 • business / marketing
 • budoir session
 • street session
 • indoor session
 • ceremonie religioasa
 • petrecere de nunta
 • Photoshop, Lightroom, design de albume
 • refreshments pentru fiecare
 • 160 EUR / participant
 • Cazare 75 lei / zi / participant (neinclusa in taxa de workshop) cu 3 (TREI) mese incluse/zi, la Pensiunea Bianca in Botosani.
 • Lector: Daniel Chindea

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.