Povești de după – Workshop Wonderland Portraits, cu Raluca Antuca

Postat de: F64 F64

Sâmbătă 23 iunie, începând cu ora 16:00, la Ceainăria Green Tea (Str. Dr. Burghelea Nr. 24) a avut loc Workshop-ul Wonderland Portraits, alături de Raluca Antuca și Canon.

Tematica a fost Forest Fairy, iar Canon 6D, M100 și M50 au fost alături de participanți pentru a putea surprinde cadre inedite la sesiunea foto, pe care o vei descoperi mai jos.

“Am participat la mai multe evenimente de acest gen organizate de F64 si pot să spun că s-a ridicat la același nivel, ca de fiecare dată. O experiență interesantă prin prisma speaker-ului, a locației și a aparaturii. Recomand fiecărui fotograf să încerce să participe la astfel de evenimente, pentru că sigur va pleca acasă cu diverse cunoștințe noi, dar și cu prieteni la fel de pasionați în timpul evenimentului. Felicitări!” a spus unul dintre participanții workshopului.

Urmărește clipul de la workshop, mai jos:

 

Workshop-ul a fost destinat fotografilor amatori care stăpâeau deja funcțiile aparatului de fotografiat și care doreau să-și dezvolte mai mult creativitatea, cât și modul de organizare al unui proiect foto indiferent că acesta este personal sau comercial.

Evenimentul a fost structurat pe 2 părți, în așa fel încât participanții să beneficieze de o parte teoretică, pe care apoi au aplicat-o la partea practică.

La partea teoretică Raluca a povestit despre procesul personal de creație al unei fotografii, dar și despre experiența ei de până acum, cu exemple și fotografii, apoi a prezentat întreg procesul unei ședințe foto oferindu-le participantilor ocazia de a vedea fotoografii before & after și primele sale imagini, acelea care au condus-o mai departe pe Raluca, pe drumul fotografiei. A povestit și despre inspirație, țindând apoi și o scurtă prezentare despre Canon 6D, M100 și M50.

La partea practică a avut loc ședința foto în grădină. Ședința a început cu câteva cadre de test cu modelul, realizate de Raluca pentru a explica în timp real cum lucrează și interacționează cu modelul, apoi, participanții au avut ocazia de a profita de aparatele Canon puse la dispoziție pentru a fotografia modelul și recuzita, iar la final a urmat o dezbatere despre cadrele realizate.

Rămâi cu ochii pe noi pentru următoarele evenimente, pe blogul F64 sau pe pagina de Facebook.

 
test - array(0) { }

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top