Annual Contest 2023: Cel mai mare concurs pentru fotografii și videografii de nuntă din România

Au început înscrierile pentru cel mai mare concurs ce se adresează fotografilor și videografilor de nuntă din România - 120 de jurați din 34 de țări fac parte din juriu. Înscrierile la concurs sunt gratuite. Fotografii și videografii Premium pot înscrie materiale la toate categoriile de concurs, iar cei gratuiți la aproape jumătate dintre acestea.

Fotografi-cameramani.ro, catalog al fotografilor și cameramanilor de nuntă, lansează cea de-a unsprezecea ediție a concursului anual de fotografie și videografie de nuntă din
România. 120 de jurați din 34 de țări fac parte din juriul internațional, cel care va desemna materialele câștigătoare. Fotografi-Cameramani este cel mai mare catalog de fotografi și videografi de nuntă din România, prezentând portofoliile a peste 3500 membri. Până în prezent, peste 80,000 de miri au contractat prin intermediul catalogului servicii foto / video oferite de către membrii site-ului.

“A 11-a ediție a concursului Fotografi-Cameramani.ro se anunță mai intensă ca niciodată. Rămâne competiția de referință pentru fotografia și videografia de nuntă din România, prin care se aleg cei mai buni fotografi și videografi de eveniment și suntem bucuroși că o putem organiza alături de comunitatea noastră și în acest an. Vom afla rezultatele în cadrul unei gale care se va desfășura în martie 2024, în prezența fotografilor și videografilor din catalog."

Organizatorii Concursului