Workshop de portret

Cateodata nu e nevoie de nimic mai mult decat o mana de nisip pentru a ne face sa constientizam ca totul tine de creativitate si de  mult exercitiu. Nici in fotografie lucrurile nu difera mult. Totul e sa incerci, sa te joci si mai ales sa ai ocazia de a testa iluminari creative. Echipamentele de studio au rostul lor, sunt situatii cand trebuie sa iluminezi scene complexe si vaste cat un hangar  dar in fotografia de portret abordarea subiectului se face de la o distanta suficient de mica pentru a nu necesita mii de wați. Si pentru a deovedi ca toate acestea sunt posibile v-am pregatit un workshop de portret cu echipament de campanie din dotare. 

Timp de 2 zile, Oliver Hadji, fotograf profesionist, va face in centrul de pregatire F64 o demonstratie de maestrie in fotografie folosind doar blițuri TTL si diferse accesorii de difuzie. Si daca nu detineti un DSLR cu blitz extern o sa aveti ocazia sa va jucati cu Canon 7D, 5DII, 85mm 1.8, 135mm 2.0, 430EX II, 580EX II si o bijuterie de Zeiss 50mm 1.4 cu focus manual totul asezonat cu multe multe accesorii. 

Ostilitatile se vor desfasura dupa cum urmeaza:

• Vineri, 17 februarie – 16.30 – 20.10

– 16:30 – 17:30 – Oliver Hadji – prezentare portofoliu propriu si portofolii ale unor fotografi renumiti
– 17:30 – 19:00 – Oliver Hadji – prezentare tehnica
– 19:00 – 19:10 – O mica pauza de relaxare
– 19:10 – 20:10 – Exercitii practice, testare aparatura
– 20:10 – 20:40 – Concluzii

• Sambata, 18 februarie – 11.00 – 15:10

– 11:00 – 12:00 – Oliver Hadji – prezentare portofoliu propriu si portofolii ale unor fotografi renumiti
– 12:00 – 13:30 – Oliver Hadji – prezentare tehnica
– 13:30 – 13:40 – O mica pauza de relaxare
– 13:40 – 14:40 – Exercitii practice, testare aparatura
– 14:40 – 15:10 – Conlcuzii

Vineri, 17 februarie, Luana Ibacka (fotograf si realizator tv) mediaza relatia intre cel din fata si cel din spatele camerei foto, exersand pentru invitatul nostru abilitatile de model. Momentele inedite de lucru si dialog, vor face parte dintr-un reportaj televizat, in emisiunea “Cunoaste,viseaza, iubeste”-Primatv.

Am pus pentru voi deoparte cateva locuri mai in fata :). Astfel aveti sansa sa va alegeti cu o invitatie gratuita la workshop-ul “Solutii accesibile pentru fotografia de portret” pentru ca vom oferi dupa cum urmeaza:

Concurs “Fotografia de portret” – 5 locuri

Facebook – 10 invitatii

Twitter – 5 invitatii

Google+ – 2 invitatii

Urmariti-ne atenti pe unul din canalele de mai sus, asigurati-va ca aveti timp intr-una din zilele de vineri 17 februarie sau sambata 18 februarie si ne vedem in B-dul Unirii 45 cu arme si bagaje.

Alți fotografi au mai citit și:

14 Comments

  • Deci ?
    Castigatorii ?
    Unde se poate gasi lista ?

  • […] Workshop-ul dedicat Portretelor a fost sustinut de Oliver Hadji, un renumit fotograf german specializat pe acest de gen de fotografie. Sambata, la ora 11, m-am infiintat la f64, la etajul 1, in sala de conferinte. […]

  • […] by f64 Maratonul nostru pentru workshop-ul Solutii accesibile pentru fotografia de portret  a ajuns la final. Am fost […]

  • […] by f64 Maratonul nostru pentru workshop-ul Solutii accesibile pentru fotografia de portret  a ajuns la final. Am fost […]

  • Stimati membrii F64, unde se poate gasi lista cu cei 5 castigatori ai concursului fotografia de potret?

  • cine a castigat invitatiile pentru workshop-ul de portret?

  • cand se afla rezultatul concursului ?

  • […] primit de la Daniela Matei o invitatie la workshop-ul de portret F64 ce va avea loc vineri in sediul din B-dul Unirii 45 si vreau sa-i multumesc frumos pentru […]

  • spuneti ca cei mai buni 10 vor castiga sansa sa invete la un workshop ?
    eu cred ca acest concurs trebuia facut pentru cele mai proaste 10 poze ,… parerea mea, adica de ajutor au nevoie cei "slabi" .. Nu ?!

  • Un workshop la cluj, sau mai aproape ?

  • Un workshop in afara Bucurestiului pe cand ? 🙂

  • vreau si eu o invitatie. Sa inteleg ca trebuie sa particip la concurs si primele fotografii vor primi invitatiile? adica sa inscriu fotografiile pe http://www.f64.ro/concurs/fotografia_de_portret/.?
    Multumesc

  • cum se vor distribui cele 10 invitatii prin facebook ?

    • Se va da de stire pe pagine de Facebook ;).

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.