Workshop de fotografie: Tips & tricks cu Andreea Retinschi

Postat de: F64 F64

Miercuri, 20 decembrie 2017, te așteptăm alături de Canon începând cu ora 19:00 în sala expozițională a magazinului F64. De ce? Andreea Retinschi va susține un workshop de tipul tips & tricks într-ale fotografiei.

Atenție, toate locurile sunt epuizate!

Ce se va întâmpla la workshop-ul organizat în colaborare cu Andreea Retinschi și Canon?

Focusul seminarului va fi pe “tips & tricks” pentru fotograful cu un buget redus / fotograful începător. Vei parcurge alături de Andreea pașii necesari pentru un pictorial reușit și o să te poți concentra pe realizarea unor imagini speciale, chiar și atunci când resursele auxiliare sunt minime. Andreea va prezenta și imagini din portofoliu pentru discuții libere.

Despre Andreea Retinschi

Experienţa Andreei a început cu un curs de fotografie pe film, la liceu. Avea doar un Vivitar pe film alb-negru şi apoi îşi developa singură fotografiile. S-a îndrăgostit de acceastă formă de creație privindu-şi una dintre imagini cum se developa în substanţe, apărând ca din nimic.

Hotărâtă să-și urmeze mai departe pasiunea, a mers în Canada să studieze la facultate fotografie și comunicare.

Pentru Andreea fotografia este o necesitate, o obsesie, o stare. Preferă lumina naturală oricând, dar consideră că nu există o variantă corectă (lumină naturală vs. lumină artificială), acest aspect ţinând complet de preferinţele fotografului şi de iluminarea locaţiei alese. Pentru şedinţele ei de fotografie, dincolo de vestimentaţie şi modele, pune foarte mult accent pe poveste şi pe spaţiul în care aceasta se desfăşoară. Planificarea izvorăşte dintr-un element primar: fie un model, fie o locaţie, fie o rochie. Caută apoi celelalte piese lipsă ale puzzle-ului simbiotic, care să creeze povestea.

Locuieşte împreună cu bunica sa, aproximativ 10 pisici si căţelul Câine.

Însă despre toate acestea și cum e să locuiești cu 10 pisici și un cățel vei avea posibilitatea să afli pe 20 decembrie, la eveniment.

Vrei să afli și mai multe despre Andreea Retinschi? O poți urmări și pe Facebook!

Atenție, toate locurile sunt epuizate!

Ne vedem miercuri!
test - array(0) { }

Comentarii

Sortează după:
  • Dată
  • Raspunsuri
  • Ultima activitate

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top