Septembrie 2017 (mai exact ziua de 13) marchează lansarea Polaroid Originals – o nouă marcă dedicată fotografiei analogice instantanee.

Lansarea a coincis cu aniversarea a 80 de ani de la înființarea Polaroid, companie fondată de Edwin Land în 1937. Polaroid Originals își are rădăcinile în starea culturală iconică a mărcii, care a inspirat nenumărati artiști și a devenit parte a culturii populare de zeci de ani.

„Anii trecuți au văzut o revigorare puternică a fotografiei analogice instantanee”, explică Oskar Smolokowski, CEO-ul Polaroid Originals.

Această cerere crescândă depășește însă nostalgia. În lumea de astăzi, rapidă, digitală, un obiect tangibil în afara ecranului telefonului devine un artefact de valoare. De asemenea, este complet unic și imposibil de reprodus.

Dar haide să aflăm mai multe despre noua cameră analogică instantanee lansată de Polaroid Originals, denumită OneStep 2.

Este mândra succesoare a originalului Polaroid OneStep, camera care a democratizat fotografia instantanee acum 40 de ani, prin ușurința în utilizare.

Cu un bliț puternic încorporat, încărcare USB, durata de viață lungă a bateriei și un autodeclanșator, camera este proiectată pentru cerințele din ziua de astăzi.

Polaroid Originals introduce simultan și o nouă generație de filme originale: color, alb-negru și o gamă de ediții speciale. Ai de unde alege!

Noul film caracterizează estetica distinctivă a viselor pentru care marca Polaroid este renumită.

„Când vine vorba de a capta un moment și a aduce oamenii împreună, nimic nu se compara cu o fotografie Polaroid”, Oskar Smolokowski rezumă motivația din spatele marcii Polaroid Originals.

Specificațiile OneStep 2:

polaroid

OneStep 2 este un aparat foto instant ce îmbină design-ul clasic cu cel contemporan. Inspirat de aparatul foto original OneStep și adaptat erei vitezei pentru a crea un aparat ușor de manevrat care să poată fi folosit imediat ce l-ați scos din cutie. Acumulatorul are o autonomie prelungită, iar obiectivul oferă o calitate bună a fotografiilor. Este perfect pentru petreceri sau vacanțe.

  • Compatibilitate film: tip i-Type și 600
  • Dimensiuni: 150 mm (L) x 110 mm (W) x 95 mm (H)
  • Greutate: 460 g
  • Material exterior: policarbonat, plastic ABS
  • Obiectiv: din policarbonat și acrilic, 106mm
  • Câmp vizual: 41° V x 40° H
  • Distanța minimă de focalizare: 60 cm
  • Bliț: integrat
  • Acumulator: li-ion 1100 mAh
  • Temperatură operare: 4 – 42°C; umiditate 5 – 90%

Descopera și:

Nostalgia Polaroid

Polaroid Portraits cu Mihaela Andreea Andrei

Ai văzut și oferta de filme foto Polaroid de la F64?


Produse

Polaroid - Film color pentru 600

Polaroid - Film color pentru 600

indisponibil
890lei

Film Polaroid color pentru camerele Polaroid 600. Pachetul include 8 bucati. Filmul ofera un contrast bun si culori vii. Se developeaza in aproximativ 10-15 minute si este recomandat sa fie tinut la r....

Vezi detalii
Polaroid - Film B&W pentru 600

Polaroid - Film B&W pentru 600

indisponibil
890lei

Film Polaroid alb si negru pentru camerele Polaroid 600. Pachetul include 8 bucati. Filmul ofera un contrast bun. Se developeaza in aproximativ 5-10 minute si este recomandat sa fie tinut la rece inai....

Vezi detalii

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save