Programul Canon de dezvoltare pentru studenți 2024

În perioada 12 februarie – 07 martie se va desfășura programul Canon de dezvoltare pentru studenți, aflat acum la al 8-lea an consecutiv. Acesta este un program educațional personalizat dedicat studenților cu un angajament clar față de fotografie.​

Prezentare generală a Programului Canon de dezvoltare pentru studenţi

Ediția din 2024 va oferi studenților oportunitatea incredibilă de a învăța lucruri noi de la unele dintre cele mai influente nume din lumea fotografiei, făcând networking cu aceștia și având portofoliile lor analizate de către ei. Programul oferă fotografilor aspiranţi din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa o oportunitate incredibilă de a se întâlni cu experţi de top din domeniu şi de a beneficia de o evaluare a portofoliului de către profesionişti.

Criterii de eligibilitate

Cine se poate înscrie?

Pentru a vă înscrie, trebuie să aveţi cel puţin 18 ani pe 7 martie 2024 şi să fiţi student sau stagiar sau să fi finalizat un program de învăţământ în anul universitar 2023-2024 (accesează termeni și condiții).

Nu sunteți la universitate?

Un număr limitat de locuri sunt disponibile pentru participanţi nominalizaţi de industrie, indiferent de unde se află în parcursul lor educaţional.

Limba oficială

Deşi programul este deschis tuturor celor din regiunile EMEA, participanţii vor avea nevoie de un nivel adecvat de stăpânire a limbii engleze pentru a participa (accesează termeni și condiții).

Tip de fotografie

Portofoliul dumneavoastră trebuie să se încadreze în genul fotojurnalismului şi (sau) al fotografiei documentare.

Informații esențiale

Trimiterea portofoliilor și a propunerilor

Înscrierea dumneavoastră trebuie să includă atât un portofoliu existent, cât şi o propunere de proiect nou. Portofoliile pot conţine maximum două poveşti recente, fiecare cuprinzând până la 20 de imagini, plus o descriere însoţitoare, legende ale imaginilor şi o biografie personală.

Mentorat - modulul 1: 22 aprilie - 31 mai 2024

Până la 100 de studenţi vor primi trei sesiuni online cu un mentor profesionist, care le va oferi perspective şi îndrumări personalizate pentru a-şi rafina portofoliile şi propunerea de proiect.

Atelier - modulul 2: 31 august - 4 septembrie 2024

25 de studenţi vor fi invitaţi la un prestigios atelier de 4 zile la Girona, Spania. Studenţii participă la sesiuni practice găzduite, evaluări în grup ale portofoliilor şi discuţii susţinute de fotografi, videografi şi editori de top.

Visa pour l’image

După atelier, studenţii vor avea şansa să viziteze Visa pour l’Image, festivalul internaţional de fotojurnalism din Perpignan, Franţa, şi să participe la tururi găzduite ale expoziţiei.

Burse și echipamente

Cei 3 finalişti vor primi o bursă de 2.000 € şi echipamente Canon pentru a-şi produce proiectul propus.

Accesează programul Canon de dezvoltare pentru studenți 2024 pentru a afla mai multe informații

Alți fotografi au mai citit și:

2 Comments

  • I love you, guys, for what you are doing!

    Hugs

    • Îți mulțumim pentru comentariu, Ana, atât noi, cât și echipa Canon.

      Spor la fotografiat!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.