Tamron lansează noul obiectiv 28-75mm F/2.8 pentru montura Nikon Z

TAMRON anunță lansarea unui obiectiv zoom cu diafragmă F/2.8 pentru sistemul „Nikon Z mount”. Rezoluție remarcabilă și performanță generală superbă într-un obiectiv ușor și compact de 28-75mm F2.8 G2 care inspiră creativitatea

Tamron 28-75mm F2.8 Di III VXD G2 Obiectiv Foto Mirrorless Montura Z

Caracteristici cheie

Obiectivul 28-75mm F2.8 G2 este compact, ușor de utilizat și oferă o performanță optică excelentă, fiind compatibilă cu cele mai recente camere digitale. Unitatea de focalizare automată utilizează un mecanism de focalizare cu motor liniar VXD care este rapid, foarte precis și silențios. Obiectivul excelează și în fotografiile de aproape, atingând o distanță minimă de de 0,18 m (7,1 in) la capătul larg și o rată maximă de mărire de 1:2,7. În plus, designul obiectivului ia în considerare operabilitatea prin includerea unui strat cu rezistență excelentă la zgârieturi pe tamburul obiectivului și al unui inel de focalizare din cauciuc pentru o prindere confortabilă și sigură.

TAMRON este pionier în categoria obiectivelor compacte cu diafragmă rapidă pentru modelele mirrorless. Acum, obiectivul 28-75mm F2.8 G2 va fi disponibil pentru montura Nikon Z ca obiectiv ideal de zi cu zi pentru utilizatorii de camere mirrorless full-frame Nikon.

Cea mai bună calitate a imaginii din clasa obiectivelor zoom standard