Panasonic Lumix G ajunge în Malta!

La sfârșitul lunii martie și începutul lunii aprilie, iubitorii de fotografie vor avea ocazia de a participa la un atelier foto susținut de Ambasadorul Lumix G pentru Europa, Mikołaj Nowacki.

În perioada 29 martie–2 aprilie, Panasonic va organiza în Malta un atelier de fotografie – o extraordinară oportunitate de a descoperi cultura și arhitectura acestei insule pitorești din Mediterană și de a le imortaliza cu ajutorul celor mai noi camere Lumix.

Unul dintre momentele regăsite în calendarul atelierului îl reprezintă Ziua Indepenței Republicii Malta, sărbătorită în fiecare an pe 31 martie. Cu această ocazie, capitala La Valetta devine locul unor serbări uluitoare, o ocazie excelentă pentru a captura imagini extraordinare și pentru a-ți desăvârși îndemânarea în domeniul fotografiei de stradă.

Dacă ești interesat să profiți de ocazie pentru a trăi o astfel de experiență și pentru a afla cum acționează funcțiile acestor camere foto de la unul dintre cei mai mari fotografi din Europa, Mikołaj Nowacki, înscrie-te la acest atelier!

“Când unul dintre Ambasadorii Lumix, Jacob James, m-a invitat să susțin un atelier de fotografie în sudul Europei, nu am avut nicio ezitare. Să lucrezi cu camerele Panasonic este foarte interesant. Abia aștept să-mi împărtășesc experiența celor care au aceeași pasiune ca mine – fotografia”

a declarat Mikołaj Nowacki, Ambasador Lumix.

“Suntem foarte bucuroși că această colaborare cu Mikołaj Nowacki se concretizează. Este extraordinar să lucrezi cu cineva care are o experiență uriașă și pe care este încântat s-o împărtășească și altor oameni. Consider că atelierul foto din Malta va fi benefic nu numai pentru Panasonic ci, mai ales, pentru participanți, care vor lucra cu echipamente extraordinare și vor învăța din bogata experiență a Ambasadorului Lumix G”,

a declarat Klara Ufnalewska, CEE Public Relations Manager.

Jacob James a fost prezent și în România în calitate de Ambasador Lumix în octombrie 2016, când a prezentat la București imaginile surprinse cu Panasonic prin satele din Transilvania.

Mikołaj Nowacki este singurul Ambasador Lumix de naționalitate poloneză și a câștigat numeroase competiții de fotografie din Polonia și din alte țări ale lumii. A lucrat cu The New York Times, Le Monde, Stern precum și cu multe alte publicații respectate. Este, de asemenea, fotograful oficial al National Geographic din Polonia.

Agenda detaliată a atelierului de fotografie precum și alte informații importante pot fi găsite aici.

Pentru mai multe informații despre Mikołaj Nowacki, Ambasadorul Lumix G, accesează link-ul acesta.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.