F64 ofera premiul pentru Best Landscape la Photoride

F64 sustine Photoride, primul concurs de fotografie de sport extrem din Romania aflat la a 9-a editie. Acesta se desfasoara la Sinaia pe 13 februarie 2016 la H2O Apres Ski Bar din Valea Soarelui.
Daca esti rider sau fotograf esti candidatul ideal de anul asta la marele titlu Photoride. Ai parte de cel mai bun peisaj de freeride, de imagini la inaltime perfecte, de premii pe masura, de drum gratuit dus-intors din Bucuresti, de o comunitate unita, de un snowpark in care sa-ti exersezi toate trickurile.
Inca din 2007 cand H2O a organizat prima editie la Balea, a luat nastere un eveniment cu traditie, cu o atmosfera total diferita de alte contesturi, prietenoasa si foarte motivanta.
Si anul acesta este pus la dispozitie un autocar gratuit cu plecare sambata 13 februarie si duminica 14 februarie la 7.00 dimineata din Bucuresti cu intoarcere sambata respectiv duminica seara. Chiar daca nu esti din Bucuresti, vino! Fii pregatit sa-ti achiti transportul pe cablu pana la locatie si retur. Echipeaza-te corespunzator, totusi esti pe munte la cota 2000. Adica musai bocanci, caciula, manusi, geaca si pantaloni grosi. Detalii despre inscrierea in autocar gasesti pe Facebook.
Inscrierea la concurs
Mecanica Photoride este aceeasi ca in anii precedenti. Fiecare fotograf trimite pe contact@h2o.ro un set de maxim 15 fotografii cu mentiunea, in numele fotografiei la ce sectiune, se inscrie. Sunt postate pe Facebook si se ofera 4 note: o nota va fi reprezentata de numarul de like-uri de pe Facebook Apres Ski Bar H2O, o nota data de H2O, o nota data de un rider profesionist si o nota data de echipa F64. Astfel ca media celor 4 note va da castigatorul fiecarei sectiuni. Apoi premiile foto se vor delibera in 2 saptamani.
Atentie: La inscrieri, riderii vor primi cate o banderola pentru a putea fi depistati de catre fotografi. Asadar, la sectiunile din concurs care implica prezenta raiderilor se vor puncta doar pozele in care riderul va purta banderola.
Premierea se face la 2 saptamani la party la H2O Apres Ski Bar in Valea Soarelui.
Premiul de la Best Landscape este oferit de catre magazinul F64 si tinem sa mentionam ca se accepta ajustari de culoare, luminozitate, cropuiri, dar nu se accepta trucarea imaginii.
Sectiunile si premiile aferente
Best Photo:
– Rider: placa snowboard Lib Tech Jamie Lynn Rat Tail Fundamental
– Fotograf: Voucher H2O – 300 EUR
Best Trick Big Air:
Doar Rider – Salopeta Rip Curl Ultimate Gum Search
Best Carv by JEEP:
– Rider – placa snowboard Capita Super Macho
– Fotograf: Voucher H2O – 150 EUR
Best Landscape: Doar Fotograf – Voucher F64 – 100 EUR
Best SKI
– Rider: Voucher H2O – 100 EUR
– Fotograf: Voucher H2O – 100 EUR
Best Jib
– Rider: Voucher H2O – 100 EUR
– Fotograf: Voucher h2O – 100 EUR
Best Crash:
– Rider: Voucher H2O – 100 EUR
– Fotograf: Voucher H2O – 100 EUR
Best Babe:
– Rider: Voucher H2O – 100 EUR
– Fotograf: Voucher H2O – 100 EUR
Best Party: Doar Fotograf – Voucher H2O – 100 EUR
Va asteptam la munte si … cel mai bun sa castige!
[products ids=125014936,125021872]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.