Implica-te! Sustine alaturi de noi Caravana Umanitara GTC 2015

GTC MotorSport alaturi de TV Buzau organizeaza Campania umanitara de Sarbatori iar noi, echipa F64, am decis sa-i sustinem.
UPDATE 08 decembrie 2015:
Asociatia Ecovillage Network va participa la campania de sustinere a locuitorilor din satele romanesti cu  produse oferite de Econatura Life Concept SRL. Mulțumim pentru implicare!

Cand si unde? In perioada 19-20 decembrie 2015, in judetul Buzau-zona Nehoiu – Braesti.
Implica-te si tu in demersul de a ajuta mai multe familii sarace din judetul Buzau. Doneaza si primesti la schimb zambete!
“Traditia organizarii de catre cluburile de off-road a unor actiuni umanitare in preajma sarbatorilor de Paste si Craciun continua. Clubul GTC MotorSport pregateste masinile 4×4 ca sa poata transporta produsele ce se vor strange din campania umanitara de Craciun. GTC impreuna cu partenerii TV Buzau si F64 vor face ca donatiile stranse de la persoane fizice sau firme sa ajunga la sute de oameni mai putin norocosi – batrani singuri, familii cu multi copii, cazuri sociale, oameni care traiesc in zone izolate. Acestia vor primi alimente ce ii vor ajuta sa aiba un Craciun imbelsugat, dar si haine si alte produse utile.
Convoiul umanitar va pleca din Bucuresti spre Buzau vineri 18 decembrie; sambata dimineata se vor incarca si produsele colectate din donatii de catre TV Buzau si se va pleca spre zona Nehoiu – Braiesti, unde se vor atinge cateva locatii selectate si documentate cu grija. Vom merge din poarta in poarta si ne vom asigura ca produsele donate ajung exact acolo unde trebuie. Actiunea  se va termina duminica 20 decembrie.”, a declarat Razvan Cirap (GTC Auto Trade).
https://www.youtube.com/watch?v=c_C9Ww3AZKc

Da-ne o mana de ajutor, e simplu!

Am pornit de la ideea ca foarte multa lume isi doreste sa doneze, doar ca de multe ori mecanismele prin care poti sa donezi sunt prea complicate si iti inhiba initiativa.
Pentru a aduna cat mai multi participanti la aceasta campanie, v-am pus la dispozitie un mecanism extrem de simplu:

  • Toti cei care doresc sa contribuie cu ajutoare trebuie  sa completeze formularul de mai jos.
  • Partenerii nostri de la URGENT-CARGUS se vor prezenta la usa voastra pentru a ridica obiectele donate. Ridicarea pachetelor nu implica nici un cost sau taxa din partea voastra. Este posibil însă ca ridicarea pachetelor să nu se facă chiar în ziua solicitării, fiți fără griji însă, curierul va găsi o soluție mutual avantajoasă.
  • Se pot darui: haine pentru adulti si copii, jucarii si rechizite/carti.
  • Pachetele se trimit pana la data de 10 decembrie 2015.

!!! IMPORTANT: Daca te implici, te rugam sa realizezi pungi individuale cu etichete pentru haine (dimensiuni, varsta, sex) si jucarii/rechizite. Este o conditie obligatorie, pentru a simplifica intregul proces de donare.   
Exemple etichete:
    Haine / F / 18-25 ani / Small (S) / Haine de iarna
    Haine / M / 40 – 50 ani / Large (L) / Camasi + pantaloni
    Jucarii / F / 4 – 5 ani / Carti
    Jucarii/M/5-6 ani/masinute si carti
    Jucarii/F sau M/ 3-4 ani/plusuri
    Rechizite/F-M/7-15 ani/caiete si creioane
Ridicarea donatiilor se face de ORIUNDE din tara!
Caravana GTC MotorSport va distribui pachetele primite catre comunitatile din Buzau-zona Nehoiu – Braesti.

Alți fotografi au mai citit și:

2 Comments

  • am făcut comandă și nu vine curierul, este aproape ora 6 și nu a venit încă…. vine sau nu vine? am dat banii degeaba pe rechizite??

  • Nu e bine, parlamentarii le fura voturile si banii iar noi zambetele.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.