Concurs: Fotografiază Românește!

După cum spuneam zilele trecute, echipa F64 ți-a pregătit noi surprize. Lansăm astăzi un super concurs, cu premii în valoare totală de 5696 lei (tva inclus), constând în camere foto și de acțiune de la Sony!
Fotografiază Românește este numele concursului iar tematica fotografiilor trebuie să fie cea a tradițiilor/obiceiurilor și locurilor reprezentative pentru România.
Dansul, portul, obiceiurile, datinile și tradițiile românești, dar și acele plaiuri de dor specifice nouă, pe toate ne așteptăm să le vedem în fotografiile din acest concurs. Nu uitați însă de estetica fotografică și de emoțiile pe care este bine să ni le transmiteți, acestea vor înclina cu siguranță balanța la jurizare.
Așteptăm așadar imagini având ca tematică promovarea valorilor naturii, a culturii și tradițiilor românești.


 
Ce punem în joc? 3 camere foto faine!
Înscrie-te aici.

Detalii concurs:

Perioadă desfășurare
Etapa 1 – trimitere poze: 27.11.2015 – 20.12.2015
Etapa 2 – jurizare:  21.12.2015
Etapa 3 – anuntarea castigatorilor: 22.12.2015 pe Facebook F64 și aici, pe blog-ul F64
Juriul este alcătuit din membri ai echipei F64. Găsești regulamentul complet AICI.
Premii:
Premiul I: Aparat foto Mirrorless Sony Alpha A5100 cu obiectiv de kit 16-50mm în valoare de 2.598 lei tva inclus
Cu un corp foarte compact și performanțe de nivel profesional, grație senzorului APS-C de 24 de megapixeli și sistemului de focalizare Fast Hybrid – împrumutate de la A6000,  Sony Alpha A5100 este perfect pentru utilizarea de zi cu zi. Garantăm că nu te vei mai despărți de el!
Premiul II: Sony Action Cam FDR-X1000v-4k în valoare de 1.799 lei tva inclus
Te vei bucura de filme la calitate 4K, beneficiind totodată de ușurință în utilizare și numeroase funcții avansate, care te vor mulțumi indiferent de cât de exigent ești.
Premiul III: Aparat foto tip bridge Sony HX300 în valoare de 1.299 lei tvs inclus
 Un aparat foto bridge cu dotări de top pentru gama ultrazoom-urilor, Sony DSC-HX300 îți va permite să fotografiezica un profesionist.
Imaginile trimise trebuie să aibă latura mare de 1024 pixeli. Acestea vor fi în format JPEG, cu exif, fără semnătură, dată sau alte însemne pe ele. Ne rezervăm dreptul de a nu publica imaginile care nu respectă aceste condiții.
Imaginile pot fi aprobate în cel mult 48h lucrătoare, putând fi vizualizate apoi în site-ul de Concursuri F64. Așa că nu vă impacientați dacă nu le vedeți imediat pe site!
Mult succes!!!
[products ids=125014192,125016769,125003735]

Alți fotografi au mai citit și:

19 Comments

  • Gabriel, este foarte clar specificat, pentru ca aspectul fotografiei (aspect ratio) difera de la un aparat la altul si participantul ar fi nevoit sa faca crop daca si dimensiunea celei de-a doua laturi ar fi specificata. In cazul unui crop obligatoriu, s-ar strica compozitia imaginii care in cele mai multe cazuri este compusa cu ajutorul regulii treimii si grila ajutatoare care apare pe LCD tine cont de rezolutia nativa a aparatului. Un efect dezastruos ar fi in cazul in care fotografia ar fi patrata (unele aparate “standard” pot sa ofere si acest aspect insa sunt mai comune in cazul aparatelor format mediu).

  • unde putem viziona pe site daca am reusit sa incarc pozele pentru concurs?

  • Era mai clar, daca se specifica dimensiunea fotografie. De ex. 1024 x 1000. Zic si eu.

  • Nu-i problema 🙂 Iti asteptam fotografiile! In loc de aparat treci marca de telefon cu care ai facut imaginile.

  • Probabil ca ar castiga, da. Insa nu toate cele 3 locuri. Nu poate exista un concurent cu 3 premii 🙂

  • Poate fi si 2000px. De preferat mai mici, pentru a nu supra-incarca platforma de concurs. Dar e ok oricare dintre cele 2 variante. Succes!

  • De ce sunt vizibile pe site doar fotografiile inscrise pe data de 27.11.2015?

  • Buna ziua, am o intrebare, la regulament spuneti latura mare 1024px dar la casuta de Upload este trecut cu rosu maxim 2000px ce valoare ramane ?

  • Probabil, daca la acest concurs ar participa si dl Sorin Onisor, ar castiga detasat toate primele trei locuri… 🙂

  • Se pot face crop-uri din fotografia originala ?

    • Da, sigur.

  • Interesant, dar sarbatoriile icep dupa 20 decembrien, sau va referiti la ziua nationala?

  • Cum fac castigatorii dovada ca fotografiile le apartin? (Art. 7.6)

    • Prin fisierul Raw sau JPEG original.

  • Buna ziua!Cu cate fotografii poate participa o persoana la acest concurs?

    • Buna Laura, poti participa cu 3 fotografii, asa cum scrie in regulament si pe platforma de concurs, unde incarci imaginile.

      • multumesc!

  • NU functioneaza link cu tote regulile (AICI)

    • Buna Claudiu, te rugam sa dai un ctrl+F5, ar trebui sa mearga. Multumim oricum pentru semnalizare!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.