Imagini remarcabile cu aurora boreală și Canon ME20F-SH

Echipa AURORA Skycam, filmând aurora boreală cu ajutorul ME20F-SH, în condiții de întuneric aproape total
Canon Europe anunță faptul că AURORA Skycam, o firmă norvegiană de film, a devenit prima companie din lume care a utilizat noua cameră video de înaltă definiție ME20F-SH pentru a surprinde imagini incredibil de detaliate, în condiții de luminozitate scăzută, ale unuia dintre cele mai spectaculoase fenomene naturale – aurora boreală.
Canon ME20F-SH
Imaginile, filmate în această lună în Norvegia, au surprins aurora boreală la o claritate nemaivăzută până acum, dezvăluind culori și detalii de înaltă definiție care “au deschis noi posibilități creative”, după cum a comentat Anders Hanssen de la AURORA Skycam. “Este cea mai uimitoare cameră video din lume, o adevărată revoluție în domeniul fotografiei de noapte. Ne-a uluit imediat, și nu vom mai folosi altceva de acum încolo.”
aurora aurora
Kieran Magee, Marketing Director, Professional Imaging, Canon Europe, a declarat: “Suntem încântați să vedem asemenea imagini fascinante din partea lui Anders Hanssen. Filmul său incredibil ne arată de ce este capabil modelul ME20F-SH, și abia așteptăm să vedem ce lucruri noi și interesante vor realiza și alții cu această cameră video!”
Lansată în iulie 2015, ME20F-SH este o cameră video multifuncțională profesională, capabilă de a surprinde imagini full HD color în condiții de mediu cu luminozitate extrem de scăzută. Având un ISO maxim fără egal în industria de profil, de peste 4 milioane (+75dB), modelul facilitează o gamă largă de posibilități de filmare, în situații imposibil de surprins până acum.
Puteți afla mai multe despre acest proiect pe Rețeaua Profesională Canon, și puteți vizualiza filmul pe YouTube:

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.