Canon lansează camera video ME20F-SH

Filmare color Full HD în condiții de luminozitate extrem de scăzută

Canon anunță lansarea noului model ME20F-SH, o cameră video multifuncțională profesionistă, capabilă de a surprinde imagini în culori complexe chiar și în condiții de iluminare scăzută. Cu o valoare ISO maximă de peste 4 milioane (+75 dB), nemaiîntâlnită în industria de profil, camera video ME20F-SH este compactă si în același timp obține imagini Full HD, de calitate profesională.
Permițând captarea de imagini în situații imposibil de surprins până acum, modelul ME20F-SH este ideal pentru utilizarea specializată, ca de exemplu în producțiile TV despre animale sălbatice nocturne, în explorări subacvatice de mare adâncime sau ale peșterilor, în astronomie și supraveghere.  De asemenea, pentru cineaștii de documentare și de istorie a naturii, posibilitatea de a instala camera video într-o locație semipermanentă, cu operare prin telecomandă, înseamnă surprinderea evenimentelor și proiectelor pe termen lung cu minimum de angajați. Datorită naturii specializate și a cererii pentru acest produs, modelul ME20F-SH va fi disponibil doar pentru anumiți parteneri.
Un pas înainte
Filmarea în condiții de iluminare scăzută necesită adesea folosirea iluminării cu infraroșu, tehnică ce tradițional are ca rezultat imagini alb-negru. Însă modelul ME20F-SH are o performanță impresionantă ce permite filmarea Full HD color, cu zgomot scăzut, chiar și în condiții de iluminare scăzută și fără a necesita iluminarea cu infraroșu.
Sensibilitate excepțional de mare
Construit pentru utilizarea în situații cu lumină ambientală extrem de scăzută, modelul ME20F-SH are un nou senzor Full Frame de 35mm, cu CMOS de 2,26 MP și un procesor DIGIC DV4. Circuitele pentru pixeli și citire utilizează tehnologii brevetate Canon pentru a obține reducerea zgomotului și sensibilitatea excepțional de mare, ceea ce vă permite să filmați subiecți cu iluminare mai mică de 0,0005 lucși. În mod similar cu camerele video din gama Canon Cinema EOS, modelul ME20F-SH include setările Wide DR și Canon Log, care permit un dynamic range mare (800%), cu rezultate calitative într-o varietate de condiții de iluminare ambientală, fără a fi necesară o iluminare suplimentară.
Conectivitate
Modelul ME20F-SH oferă multiple opțiuni în privința conectivității la dispozitive externe terțe pentru înregistrare sau vizionare de la distanță, și este compatibil și cu telecomanda Canon RC-V100i, pentru un control deplin de la distanță asupra camerei video.
Canon
O gamă largă de obiective compatibile
Noua cameră video ME20F-SH dispune de montura Canon EF cu Cinema Lock, la fel ca modelul Cinema EOS C500, permițându-le utilizatorilor să profite de gama largă de obiective insterschimbabile a companiei. Permițând operatorilor să-și aleagă obiectivul ideal în funcție de cerințele de filmare sau ale aplicației și luând în considerare factori precum unghiul de vizionare și nivelul de luminozitate, camera video multifuncțională deschide o gamă largă de posibilități de filmare.
Funcțiile-cheie ale modelului ME20F-SH:

 • Performanță în condiții de iluminare ultra-scăzută, datorită ISO de 4 milioane
 • Rezultat Full HD de înaltă calitate, 1080p/1080i/720p
 • Control flexibil, prin setări automate și personalizate
 • Compatibil cu o gamă largă de obiective EF
 • Posibilitate de control prin telecomandă al setărilor camerei video, filtre încorporate ND și de blocare IR
 • Mic și compact, pentru o integrare mai facilă

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

 • Doi virgula douazecisisase de megapixeli.
  Treizeci de mii de dolari.
  Restul? restul e poveste.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.