Elinchrom, Phottix și Sekonic anunță o nouă alianță

Elinchrom, Phottix și Sekonic au ajuns să fie considerați lideri în domeniile lor de expertiză iar împreună au de gând sa definească un nou viitor pentru echipamentele de studio.
Inginerii de design de la Elinchrom, Phottix și SEKONIC lucrează din greu la un sistem revoluționar de control al surselor de lumină. Cheia acestui proiect este un “sistem de operare” comun celor trei parteneri, care va fi încorporat în controler-ele lor, și vor avea un semnal comun.
Sistemele flash Phottix sunt în prezent capabile să lucreze TTL sau manual cu sistemele DSLR Canon, Nikon și Sony, precum și cu propria lor linie de flash-uri TTL Mitros + sau monoblocul TTL portabil Indra.
Brandul Elinchrom este cunoscut pentru performanțele ridicate, sistemele portabile ELB 400, și de asemenea, pentru modificatorii de lumină.
SEKONIC este cunoscut pentru precizia și fiabilitatea instrumentelor de măsurare și de control a luminii. Integrarea tehnologiilor existente, precum și dezvoltarea în comun de noi tehnologii de către această alianță globală, va crea un set de instrumente de iluminat creativ, permițând fotografilor să-și extindă într-un mod alert repertoriul.
Acest parteneriat industrial va duce la noi produse și procese care vor permite fotografilor să se bucure de puterea, portabilitatea și simplitatea Elinchrom, garanția controlului precis de la Sekonic și controlul TTL de la Phottix, pentru o modelare și un control al luminii de neegalat.
lumini de studio
Ce se are în vedere pentru noile produse?
– Inginerii proiectanți Phottix și Elinchrom colaborează în vederea îmbunătățirii următoarei generații de transmițătoare Skyport, care va include funcția de Hyper-sincronizare.
– Utilizatorii blițurilor portabile TTL Indra 500 și Indra 360 TTL vor avea în curând posibilitatea de a utiliza gama largă de modificatori de lumină Elinchrom, cele mai populare instrumente de modelare a luminii din lume.
– SEKONIC colaborează atât cu Phottix cât si Elinchrom pentru a finaliza două noi exponometre din seria 478 Litemaster Pro Flash: unul pentru Elinchrom oferind control al puterii și unul pentru Phottix care permite declanșarea pe grupuri.
Alte proiectele interesante sunt în lucru sau pe planșa de proiectare, ca urmare a colaborării acestor giganți ai industriei de profil.
Jan Lederman, președintele MAC Group SUA și MAC Group Europa, care va conduce partea de marketing a acestei noi alianțe, a declarat: “Copii fiind, întotdeauna ni s-a spus să ne jucam frumos la cutia cu nisip. Acum suntem adulți si vrem să redefinim cutia cu nisip. Scopul acestei alianțe revoluționare este ca fotografii din întreaga lume să aibă acces la cele mai bune produse și tehnologii, oricare ar fi cerințele lor, stilul de filmare sau nivelul de experiență. Prin colaborarea acestor trei companii, vom crea un viitor nou pentru ceea ce poate fi posibil în categoria echipamentelor fotografice de iluminat. “
Steve Peer, CEO al Phottix a adăugat: “Ține de cultura noastra în a vedea o oportunitate și a o urmări cu determinare. Alături de partenerii noștri de la Elinchrom și Sekonic, vom stabili un standard cu totul nou pentru iluminare și controlul acesteia.
Chris Whittle, președintele Elinchrom a comentat: “Cu atât de multe premiere tehnologice, noi cei de la
Elinchrom suntem extrem de ambițioși în numele tuturor fotografilor. Trăim pentru lumină, si această nouă alianță va accelera o serie de soluții de iluminat noi pentru utilizatorii de montură Elinchrom din întreaga lume. “
Harry Harada, Director al Sekonic a afirmat: “Tehnologia Sekonic, alături de echipamentele de iluminat ale partenerilor nosștri, vor face fotografia mai plăcută și mai controlabila. SEKONIC este acum deschis pentru acest parteneriat consolidat. “
[products ids=1040423,1051889,125011034,125017476,1052223,6904696]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.