5 accesorii pentru telefonul tău de care probabil nu știai

Postat de: Alex Frusina Alex Frusina

Sunt sigur că deja ați auzit de celebrele selfie stick-uri , lentile de conversie pentru camera telefonului, huse, ceasuri deștepte sau suport pentru mașină, toate ca accesorii pentru tableta sau telefonul tău dar știai de acestea?

#1 Google Chromecast. Multă lume discută în ultima perioadă de televizoarele cu sistem Android, practic o tabletă imensă la care te uiți de obicei când joacă Real Madrid cu Barcelona. De asemenea, multă lume dorește să treacă de la minunatul televizor pe care îl au deja la un astfel de sistem. Întrebarea este dacă merită iar atâta timp cât poți folosi acest mic gadget de la Google, răspunsul ar fi simplu: nu. Sunt device-uri pe care le ai deja, cum ar fi televizorul, telefonul sau tableta. Trebuie doar să le pui în legătură.
Chromecast este un media player digital cu HDMI și Wi-Fi cu ajutorul căruia puteți rula conținut video direct de pe internet, pe care îl selectați cu ajutorul aplicațiilor instalate pe telefon sau tabletă.
Mai mult, există opțiunea de mirroring – practic tot ce apare pe micul ecran acum poți vedea și pe marele ecran.

Dacă ai prieteni noi în vizită și nu dorești să le spui parola de wi-fi deoarece nu conține cel mai creștin mesaj nu este nicio problemă deoarece există funcția Guest mode de conectare directă.
În continuare ți se pare o idee bună să iei un televizor cu Android? Chromecast-ul costă doar 249 de lei, așa că de diferență îți poți lua o cameră de acțiune, mergi cu cei mai buni prieteni la mare, filmați toată distracția, apoi urmăriți totul direct pe televizor! Cu ocazia asta putem sugera și un slogan: Save money. Make memories! 🙂
Gadget-ul poate fi folosit cu telefoane sau tablete Android, Iphone, Ipad sau Windows laptop. Mai multe detalii poți găsi aici.

 #2 Hama Basic Wi-Fi este un cititor USB wireless pentru tablete și telefoane. Asta înseamnă mai exact că putem atașa acestui device, prin portul USB, diferite medii de stocare urmând ca el să emită semnal wireless pentru transferul informațiilor către o tabletă sau telefon. Îl putem conecta la un calculator sau chiar la un hard extern pentru a avea acces direct la imaginile pe care dorim să le “share-uim”. Cred că este foarte util atunci când: nu avem un aparat cu Wi-fi, nu vrem să dăm banii pe un card cu Wi-fi și avem un cititor de carduri. Cu acest device poți lua pozele pe care tocmai le-ai făcut pe cardul tău CF și să le împarți instant cu cei care îți urmăresc blogul sau pagina de facebook.
Pentru a-l putea utiliza trebuie să descarci gratuit aplicația Wi-Fi Data Reader Basic (Hama, te rugăm să găsești o scurtătură pentru acest nume) unde poți vedea, organiza, căuta și trimite pozele tale preferate.
Există și un alt accesoriu asemănător: Kingston MLW221 .Dacă dorești să știi ce are în plus și care sunt lacunele față de Hama Basic Wi-fi lasă-ne un comment și revenim cu un răspuns imediat.