Concurs „Verde” – câștigătorii

Iată-ne ajunși la finalul celui mai recent concurs F64, cu tema „Verde”.
Am cerut fotografii cu și despre verde, de la verdele de la semafor, ceaiul verde băut de dimineață într-o cană verde și ea, peisaje de primăvară, microuniversuri la firul ierbii și orice altceva vă mai dădea prin gând, fără a uita însă de ingredientul principal: povestea.
Am primit multe fotografii frumoase, iar în afara câștigătorilor, mai jos puteți găsi o galerie a fotografiilor care ne-au atras atenția.
Pentru a nu mai prelungi însă suspanul, vă anunțăm că juriul a deliberat iar cei doi câștigători care pleacă la mare sunt:
Florin Ghebosu
concurs foto
și
Alexandru Panta
verde
Câștigătorii sunt rugați să confirme în cursul zilei de astazi acceptarea premiului : sejur de 1 mai pentru 4 persoane  (cazarea la cort și micul dejun asigurate pentru tine și încă 3 prieteni), în Camping Sandalandala, Vama Veche, în perioada 1-3 mai, timpul rămas fiind foarte scurt.

Alte fotografii participante la concurs care ne-au atras atenția:

Mihai Chetroesu
fotografia de natura
Loredana Nicu


Lucian Olteanu
concurs F64
Florin Ghebosu
concurs foto
Ovidiu Cam
fotografie de peisaj
Adrian Petrișor
concurs
Nicolae Chirobocea
concurs
Gabriela Ilies
concurs
Ovidiu Udrescu
concurs foto
Felicitări tuturor!
De asemenea, nu uitați că pentru cei 8 ( 2 câștigători + 3 prieteni de-ai fiecăruia), concursul merge mai departe pe pagina de facebook a campingului Sandalandala!
Cele două echipe vor face fotografii legate de Sandalandala, cu atmosfera și tot ceea ce e interesant în camping– imagini care să surprinda cel mai bine spiritul Sandalandala, adică locul perfect în care te distrezi și te relaxezi cu prietenii. Jurizarea finală se va face prin postarea pe FB-ul Sandalandala a maxim 5 fotografii de echipă. Și de această dată, marele premiu va fi un weekend la Sandalandala (cazare cort 4pax+mic dejun), oricând pe perioada verii 2015.
Câștigătorul marelui premiu va anunța perioada în care va beneficia de premiu pana pe 1 iunie 2015.
Rămâneți cu ochii pe noi, urmează un nou concurs!
***
Update important!
Florin Ghebosu și Alexandru Panta au renunțat la premii, astfel că acestea au ajuns la participanții aflați pe „banca de rezervă”, respectiv: Loredana Nicu și Ovidiu Cam. Vacanță plăcută și succes în etapa a 2-a a concursului!
 
 
 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.