F64 prezent la Breslo Handmade Hub

Breslo ne invită pe toți, în weekend-ul de Florii, 4-5 Aprilie, de la 10:00 la 20:00, la Breslo Handmade Hub, în mansarda Impact Hub din centrul Bucureștiului (str. Halelor, nr.5, lângă Hanul lui Manuc), pentru a-i cunoaște artiștii și pentru a cumpăra cele mai drăguțe cadouri pentru Florii și Paște.
Ne vom bucura de asemena de o atmosferă creativă, îmbogățită cu degustări de dulciuri de casă, ședințe foto powered by F64, sushi proaspăt pregătit și ateliere gratuite pentru pasionații de handmade.
fotografia de produs
Ce se anunță mai exact în program?
-60 de creatori talentați și sute de cadouri handmade pentru Paște și Florii
Zona de târg din cadrul evenimentului va fi pregătită special pentru sărbătorile de primăvară, cu sute de produse lucrate manual, de la haine și genți la cosmetice bio, bijuterii, jucării și decorațiuni.
-Zonă amenajată pentru ședințe, powered by F64
Te așteptăm la standul amenjat pentru imortalizarea clipelor! Vom avea la dispoziție o serie de props, atât cu motive/accesorii florale cât și foto, iar un membru al echipei F64 vă va face portrete.
Fotografiile le veți găsi apoi pe pagina noastra de Facebook și de asemenea și pe pagina Breslo.
fotografie de portret
De asemenea, avem o surpriză pentru pasionații de fotografia de produs, care pot primi gratuit un ebook fain dedicat special acestui gen fotografic. Detalii în cadrul evenimentului. 🙂
-Degustare de sushi proaspăt pregătit, în weekend-ul cu dezlegare la pește
Chefii My Sushi vor oferi vizitatorilor posibilitatea de a încerca sortimentele lor de sushi, precum și de a cumpăra porții pentru acasă.


-Degustări de tarte, prăjituri și dulcețuri de casă, alături de Aqua Carpatica
N-au uitat nici de dulciuri! Cuptorul lui Robert și Bunicel vor servi o serie de delicii home-made, alături de Aqua Carpatica.
-Ateliere creative pentru pasionații de handmade
Creatorii de la Breslo Handmade Hub vor învăța vizitatorii să își creeze propriile bijuterii, decorațiuni, cosmetice home-made și multe alte produse handmade.
Un eveniment pe care nu vrei să-l ratezi!
Ne vedem acolo!
[products ids=1039465,125010375,125011412,125005904]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.