Noul reportofon Olympus VP-20 captează voci și sunete cu o calitate superbă

Olympus a lansat în februarie 2020 un nou model de înregistrator digital de tip stilou VP-20, pentru a completa linia sa de dispozitive audio și pentru dictare. Prin intermediul microfonului omnidirecțional de înaltă performanță și a “filtrului de zgomot antifoșnet“, și activarea rapidă cu ajutorul unui comutator, utilizatorii pot înregistra lejer vocile și sunetul înconjurător cu o calitate remarcabilă, chiar și din buzunar.

Conceput pentru înregistrarea digitală în mediul de afaceri, VP-20 are un design discret (precum al unui stilou), dar oferă posibilitatea de a face înregistrări stereo de calitate înaltă și dispune de o serie de caracteristici ce facilitează funcționarea instantanee și obținerea unor înregistrări clare

Design elegant care permite utilizarea din buzunarul unei cămăși sau dintr-o geantă și caracteristica inovativă “Selectare scenă înregistrare”

Noul VP-20 are forma subțire a unui stilou, aspect convenabil pentru înregistrarea din buzunarul de la piept al unei cămăși sau dintr-o geantă fără a distrage atenția vorbitorilor. Funcția „Selectare scenă înregistrare” permite utilizatorilor să aplice cele mai potrivite setări dintr-o selecție de patru situații tipice de înregistrare, inclusiv un mod de „buzunar” ultra-sensibil.

Microfoanele omnidirecționale captează sunetul cu fidelitate din toate direcțiile, iar filtrul anti-foșnet îmbunătățit reduce zgomotul nedorit

Echipat cu un microfon stereo omnidirecțional care captează sunetul din toate direcțiile, VP-20 poate înregistra în siguranță o gamă largă de voci – de ex. în timpul unei întâlniri de afaceri în care microfonul nu poate fi îndreptat către vorbitor. În plus, filtrul anti-foșnet îmbunătățit distinge automat vocile, foșnetele și sunetele de frecare, și, în funcție de caracteristicile sunetului, elimină sunetele nedorite pentru a obține o înregistrare clară.

Înregistrare cu o singură apăsare și funcție temporizator pentru funcționare rapidă și ușoară

Chiar și atunci când alimentarea este oprită, utilizatorii pot porni înregistrarea prin glisarea comutatorului REC din partea superioară a lui VP-20. Prin utlizarea funcției temporizator, înregistrarea poate fi pornită automat după 3,5 sau10 minute, astfel că utilizatorii să poată face înregistrarea într-o atmosferă mai naturală, în funcție de situație.

Mufă microfon extern / căști, funcție stick USB și alte caracteristici

Mulțumită echipării cu o mufă comună pentru microfon /căști, este posibilă înregistrarea folosind un microfon extern sau înregistrarea convorbirilor telefonice cu ajutorul receptorului telefonic “TP8”. Prin portul USB terminal, VP-20 poate schimba date cu PC-ul fără cabluri sau vreo aplicație și poate încărca acumulatorul. Sunt incluse și alte caracteristici utile precum o funcție pentru atenuarea zgomotului de fond, modurile de transcriere și învățare a limbilor străine, diverse opțiuni pentru reglarea sensibilității microfonului sau filtre pentru înregistrarea clară a vocilor.

related products

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.