Review Autel EVO Nano+, drona 4K sub 250 de grame!

Drona Autel EVO Nano+ cântărește doar 249 de grame, are dimensiunile unui telefon mobil și un design pliabil și ultra compact. Fiind extrem de portabilă, încape practic oriunde – în orice geantă obișnuită sau rucsac foto, chiar și în buzunarele laterale sau în haina pe care o purtați. Mai mult, având sub 250 g, acest model poate fi scutit de anumite reglementari legislative (înmatriculre/înregistrare pentru a zbura cu drona șamd.).

Specificatii cheie

  • Video 4K/30FPS
  • Transmisie video de 10 km
  • Sistem de evitare a obstacolelor in 3 directii
  • Timp maxim de zbor de 28 min
  • Aplicatie mobila Autel Sky

Adrian Dafinoiu de la DroneHub Team a testat această dronă. Iată ce ne poate povesti despre ea!

Este o dronă sub 250 de grame care are autonomie de 28 de minute. Este disponibilă în patru culori. Vine cu senzori de obstacole față-spate și jos, un lucru foarte ok pentru o dronă așa mică.

Zboară în 3 moduri: standard, sport și smooth. Chiar și în modul sport, nu este o dronă nervoasă. Este o dronă pentru cei care preferă filmările cinematice.

Are mai multe moduri de lucru și poate face fotografii continue. Din punct de vedere al softului, se descurcă destul de bine. 

Calitatea video este extraordinară chiar și pe timp de noapte, lucru care m-a surprins în mod plăcut. Îmi place foarte mult că este portabilă. Se poate alimenta la un powerbank. Este drona perfectă de călătorii.

Concluzie

Este o dronă super interesantă. Îmi place la nebunie, de asta am și decis să o cumpăr. Face parte din trusa noastră, o folosim mai ales pe timp de noapte, pentru că are o calitate video extraordinar de bună. O folosim în călătorii. Este o dronă care nu vă va dezamăgi. Dacă îți plac imaginile cinematice, îți place fotografia, prioritar pentru tine este calitatea video, alege cu drag această dronă.

Află mai multe din acest videoclip!

 

Tu deții o dronă de la Autel sau de la alt producător? Lasă-ne în comentarii câteva impresii despre experiența ta cu dronele, ce-ți place și ce funcții sua specificații ți-ai dori să aibă următorul tău model de dronă?

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.