DJI Mavic 3 Pro: Trei camere pe o singură dronă

Noua dronă DJI Mavic 3 Pro oferă specificații revoluționare și își propune să ducă totul la un alt nivel.

Drona este alcătuită din trei camere ce dispun de trei senzori diferiți și în același timp de trei distanțe focale diferite: 24mm, 70 mm și 166mm. În același timp, cele trei camere oferă șansa de a explora noi perspective, de a profita de propria creativititate fără limite și de a crea poze și videoclipuri autentice la cea mai înaltă calitate. 

Trei camere: Posibilități nelimitate

Cameră Hasselblad - Distanță focală: 24 mm
Cameră Medium Tele - Distanță focală: 70mm
Cameră Tele - Distanță focală: 166mm

1.Camera Hasselblad cu senzor 4/3 CMOS

Camera revoluționară Hassblad 4/3 CMOS reprezintă următorul pas în crearea conținutului la un alt nivel. Aceasta are o distanță focală de 24mm și suportă capturarea imaginilor în 12-bit RAW cu un dynamic range de până la 12.8 stopuri.

Sistemul HNSC păstrează și utilizează culoriile pe care ochiul uman le percepe, astfel că utilizatorii vor avea parte de un proces extrem de facil pe partea de editare foto. 

SPECIFICAȚII

Noul profil color 10-bit D-LogM cuprine până la un miliard de culori. Chiar și în situații de contrast puternic, precum răsărituri sau apusuri, camera Hasselblad oferă culori și detalii delicate pentru o calitate vizuală autentică. În plus, profilul D-Log M reduce dificultatea în ceea ce privește partea de colorizare, permițându-și să te bucuri de o editare simplă și eficientă, fără a pierde din calitatea imaginii. 

2. Camera Medium-Tele cu senzor 1/1.3” CMOS

Camera Medium-Tele are o distanță focală de 70mm și este esențială pentru nenumărate scenarii în care îți propui cadrul perfect.

Cu o rezoluție de 48 MP, cea de-a doua cameră oferă posibilități de înregistrare în 4K/60 cadre pe secundă, 10 bit- D-LOG M și HLG, plus funcția de Hyperlapse.

SPECIFICAȚII

3. Camera Tele cu senzor 1/2” CMOS

Camera Tele oferă noi opțiuni ce te vor ajuta în crearea conținutului dorit, precum o rezoluție mai mare de 12 MP și o diafragmă deschisă de F/3.4.

În același timp, aceasta suportă înregistare în 4K / 60 cadre pe secundă cu un zoom de 7 ori mai mare, varianta hybrid oferind de asemenea un zoom de 28 ori mai mare.