DJI Mavic 3 Pro: Trei camere pe o singură dronă

Noua dronă DJI Mavic 3 Pro oferă specificații revoluționare și își propune să ducă totul la un alt nivel.

Drona este alcătuită din trei camere ce dispun de trei senzori diferiți și în același timp de trei distanțe focale diferite: 24mm, 70 mm și 166mm. În același timp, cele trei camere oferă șansa de a explora noi perspective, de a profita de propria creativititate fără limite și de a crea poze și videoclipuri autentice la cea mai înaltă calitate. 

Trei camere: Posibilități nelimitate

Cameră Hasselblad - Distanță focală: 24 mm
Cameră Medium Tele - Distanță focală: 70mm
Cameră Tele - Distanță focală: 166mm

1.Camera Hasselblad cu senzor 4/3 CMOS

Camera revoluționară Hassblad 4/3 CMOS reprezintă următorul pas în crearea conținutului la un alt nivel. Aceasta are o distanță focală de 24mm și suportă capturarea imaginilor în 12-bit RAW cu un dynamic range de până la 12.8 stopuri.

Sistemul HNSC păstrează și utilizează culoriile pe care ochiul uman le percepe, astfel că utilizatorii vor avea parte de un proces extrem de facil pe partea de editare foto. 

SPECIFICAȚII

Noul profil color 10-bit D-LogM cuprine până la un miliard de culori. Chiar și în situații de contrast puternic, precum răsărituri sau apusuri, camera Hasselblad oferă culori și detalii delicate pentru o calitate vizuală autentică. În plus, profilul D-Log M reduce dificultatea în ceea ce privește partea de colorizare, permițându-și să te bucuri de o editare simplă și eficientă, fără a pierde din calitatea imaginii. 

2. Camera Medium-Tele cu senzor 1/1.3” CMOS

Camera Medium-Tele are o distanță focală de 70mm și este esențială pentru nenumărate scenarii în care îți propui cadrul perfect.

Cu o rezoluție de 48 MP, cea de-a doua cameră oferă posibilități de înregistrare în 4K/60 cadre pe secundă, 10 bit- D-LOG M și HLG, plus funcția de Hyperlapse.

SPECIFICAȚII

3. Camera Tele cu senzor 1/2” CMOS

Camera Tele oferă noi opțiuni ce te vor ajuta în crearea conținutului dorit, precum o rezoluție mai mare de 12 MP și o diafragmă deschisă de F/3.4.

În același timp, aceasta suportă înregistare în 4K / 60 cadre pe secundă cu un zoom de 7 ori mai mare, varianta hybrid oferind de asemenea un zoom de 28 ori mai mare. 

SPECIFICAȚII

Posibilitatea de a înregistra 4K / 60 cadre pe secundă îți oferă șansa de a duce creativitatea la cu totul un alt nivel.Poți elimina instant risicul de a zbura aproape de subiectele pe care dorești să le capturezi, de la clădiri autentice și până la animalele ce le poți observa de la o distanță considerabilă fără a le deranja sau a le pune în pericol. 

Funcție avansată de RTH - Return to Home

Funcția avansată de întoarcere automată îi permite dronei să determine automat ruta optimă înapoi spre punctul de plecare și să o parcurgă rapid. Fie că opțiunea este activitată de către utilizator sau declanșată de pierderea semnalului, Mavic 3 Pro se poate întoarce cu ușurință la punctul de decolare în condiții de iluminare adecvată. 

Detecție de obstacole omnidirecțională cu APAS 5.0

APAS 5.0 este susținut în toate direcțiile pentru a identifica și ocoli rapid obstacolele, asigurând un zbor ușor și fără probleme prin cele 8 senzore ce oferă o performanță ridicată de precizie.

Drona ocolește obstacolele în mod autonom, nu numai atunci când zboară înainte și înapoi, ci și atunci când zboară stânga și spre dreapta, astfel, videoclipurile cu tranzitii fluide sunt mai ușoare ca niciodată, chiar și în medii complicate. 

Transmisie Video DJI O3+ (15km)

Sistemul DJI O3+ oferă o transmisie ce permite o distanță de până la 15 km cu semnal stabil, contribuind la un zbor mai stabil și fiabil. Atunci când semnalele de transmisie video sunt obstrucționate de clădiri, drona poate fi în continuare controlată prin 4G pentru a asigura un zbor constant.

Mavic 3 Pro oferă de asemenea o transmisiune în 1080 HD / 60 cadre pe secundă pe monitor ce oferă o experiență unică în timpul zborului.

Timp de zbor mai mare

Drona DJI Mavic 3 Pro oferă acum posibilitatea unui zbor de până la 43 de minute, oferindu-ți încredere în a utiliza drona fără a te gândi la descărcarea bateriei într-un timp relativ scurt. 

Precomandă acum noua dronă revoluționară DJI Mavic 3 PRO

DJI Mavic 3 Pro Dronă 5.1K (fără telecomandă)

DJI Mavic 3 Pro Dronă 5.1K cu Telecomandă DJI RC

DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo cu DJI RC PRO

DJI Mavic 3 Pro Cine Dronă 5.1K Premium Combo

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.