Top 3 drone sub 250 grame

Cererea pentru camere de acțiune și drone a crescut spectaculos în ultimii ani, iar în topul celor mai populare aparate de zbor pentru filmări se află minidronele. Cu dimensiuni reduse și greutate sub 250 de grame, sunt ușor de asamblat și de transportat, iar utilizarea lor este mai facilă decât a altor modele de drone. Iată care sunt cele mai populare drone sub 250 de grame, pentru materiale foto și video de calitate excelentă.

Prezență constantă în top cele mai bune minidrone, DJI Mini 3 PRO este ultra ușoară și pliabilă, are un gimbal cu stabilizare pe 3 axe și telecomandă RC Smart. Poți realiza filmări aeriene de calitate cu această dronă sub 250 de grame, pentru că are cameră cu senzor de 1/1,3 inci 48 MP, calitate video la rezoluție 4K și transmisie video până la 12 KM. Caracteristicile funcționale și tehnice ale DJI Mini 3 PRO respectă reglementările legale pentru drone și conferă un nivel excelent de fiabilitate. 

Utilizatorii apreciază noile features ale modelelor recente de DJI Mini 3 PRO: design optimizat, elice mai mari, înclinare aerodinamică a corpului, sistem eficient de detectare a obstacolelor. 

O altă dronă mini folosită intensiv pentru filmări aeriene este Autel EVO Nano, care vine echipată cu o cameră suport înregistrare 256GB, rezoluție video 4K, format video MP4/MOV și format foto JPG / DNG / JPG+DNG. Este un aparat super stabil, cu gimbal triaxial și vine la pachet cu un kit on the go, pentru autonomie sporită și facilități suplimentare pentru filmări sport, de hobby și aventură.

Este disponibilă în diferite culori, de la gri și alb până la portocaliu și are senzori pe corpul dronei poziționați jos, față și spate, pentru control sporit la manevre fine. Rezistența la vânt este de nivel 5, iar viteza maximă atinge 6 m/s în mod sport la urcare și 4 m/s la aterizare.

Ușor de configurat și de manevrat, DJI Mavic Mini este o mini dronă pentru începători, preferată de cei care vor să se inițieze în arta fotografiilor și filmărilor de la înălțime. Are o precizie superioară, funcții GPS de înalt nivel tehnologic și pilotaj cu sistem de viziune pentru planare, fiind una dintre cele mai populare drone DJI de la F64.

Drona DJI Mavic Mini atinge 46 km/oră și are o arie de cuprindere de până la 2000 de metri. Vei aprecia cu siguranță funcția de întoarcere la bază și  autonomia de 30 de minute, pentru aventuri aeriene cu filmări originale și fotografii unicat. Caracteristicile tehnice sunt și ele remarcabile:  senzor de tip CMOS cu rezoluție de 12 megapixeli, înregistrare și redare video Full HD, la o rezoluție de 2.7K și realizare de fotografii la  rezoluție de 4000 x 3000. Funcția CineSmooth, modurile presetate Interval și Single Shot, radio comanda cu autonomie superioară și rezistența excelentă la vânt fac din DJI Mavic Mini una dintre cele mai căutate mini drone cu greutate sub 250 de grame.

Citește cu atenție caracteristicile tehnice pentru mini drone și află cum să alegi drona potrivită pentru tine, în funcție de activitățile pe care vrei să le desfășori și de experiența pe care o ai în manevrarea aparatelor de zbor pentru filmări și fotografii aeriene. Verifică specificațiile tehnice și condițiile de înregistrare dronă sub 250g, ca să utilizezi minidronele conform reglementărilor oficiale.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.