Ești fan DJI și drone? Fii cu ochii pe aceste produse de Black Friday 2023 la F64

De Black Friday 2023 la F64: 10-13 noiembrie, am pregătit reduceri importante pentru produsele DJI, brand ce se remarcă prin popularitatea dronelor, cât și a celorlalte accesorii, precum stabilizatoare sau lavaliere.

Fii cu ochii pe aceste produse DJI de Black Friday 2023 la F64

DJI Mini 2 SE Drona 2.7K

DJI Mini 3 Drona 4K HDR + Smart Controller

DJI Ronin S3 Mini Stabilizator Gimbal 3 Axe

DJI RS 3 Pro Combo Stabilizator Gimbal

Lista continuă, însă fii sigur că te abonezi la newsletter pentru a afla primul toate produsele DJI care vor fi reduse, chiar înainte de startul Black Friday 2023.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Despre DJI: Dronele produse de DJI au propulsat brandul în rândul fotograiilor și videografilor ce au parte de experiențe unice prin tehnologiile avansate implementate. DJI este un brand ce se axează pe conceptul de creativitate în rândul fiecărui utilizator, oferindu-le oportunitatea de a își depăși propriile limite. 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.