Concurs de fotografie – Destinații fotogenice

În perioada 11 – 25 iunie 2021 te invităm să participi la cel mai nou concurs de pe platforma de concurs F64, intitulat Destinații fotogenice. Așteptăm să înscrieți cele mai tari cadre realizate de voi, în călătorii, din locurile care v-au impresionat, indiferent că sunt din România sau alte țări. Imaginile pot fi realizate și în anii trecuți. 

Poți înscrie până la 3 imagini, deci alege-le pe cele mai tari care au ca subiect principal destinațiile de vacanță vizitate până în prezent (orașe, obiective turistice deosebite, orice alte imagini cu tematica de vacanță). Înscrie-te în concurs până pe 25 iunie 2021 și poți câștiga vouchere în valoare totală de 450 de RON.

Tematica concursului

Participanții pot înscrie maxim 3 imagini din portofoliu personal cu tematica de vacanță. Participanții vor încărca imagini în care să aibă în vedere criteriile de compoziție și estetică fotografică, scopul fiind acela de a publica cele mai interesante și creative lucrări personale care surprind destinații fotogenice.

 Fotografiile pot fi procesate minimal (levels, contraste, saturație, vibrance, color balance etc.), dar se acceptă și colaje, manipulări diverse, pentru că, de ce nu, să dăm frâu liber creativității! Imaginile înscrise trebuie să conțină obligatoriu datele EXIF (de identificare a camerei foto), altfel aceste informații (legate de aparatul folosit, obiectiv șamd.). Aceste date pot fi completate și manual de către autor în momentul upload-ului.

Cum participi la concurs?

 • Crează-ți cont în platforma de concurs F64;
 • Înscrii în perioada 11 – 25 iunie 2021 până la 3 imagini care se încadrează în tematica și cerințele concursului. Acestea vor trebui aprobate conform regulamentului de către administratori, deci nu te speria dacă nu apar imediat în feed-ul de concurs!
 • Fotografiile trebuie să fie în format .JPEG, cu EXIF (pentru a putea avea disponibile informațiile despre echipamentul folosit și expunere), fără semnătură, watermark, dată sau alte însemne pe ele.

Perioada de desfășurare

 • Înscriere imagini: 11 – 25 iunie 2021
 • Jurizare: 26 – 29 iunie 2021
 • Anunțare câștigători: începând cu 30 iunie 2021, pe blogul F64.ro și pe adresa de e-mail pe care au furnizat-o în datele de înscriere în concurs.

Jurizarea va fi realizată de către reprezentanți F64. 

Premiile

 • Premiul I – voucher 250 de lei pe site-ul F64.ro
 • Premiul II – voucher 150 de lei pe site-ul F64.ro
 • Premiul III – voucher 50 de lei pe site-ul F64.ro

Voucherele pot fi folosite pentru achiziții pe site-ul www.F64.ro, până la 31 august 2021.

Înscrie cele mai originale imagini din portofoliul personal, suntem curioși să descoperim alături de voi destinații fotogenice de neuitat.

Alți fotografi au mai citit și:

2 Comments

 • Pentru participarea la concurs “Destinatii fotogenice”, este o casuta care trebuie completata obligatoriu “taguri”, mai exact ce trebuie scris in acea casuta?
  Multumesc!

  • Bună ziua. În acea căsuță, trebuie completate câteva cuvinte care descriu imaginea înscrisă. De exemplu, dacă înscrieți o imagine cu o plajă, tag-urile ar putea fi: plajă, mare, vacanță, vară.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *