Concurs – Câștigă o drona DJI Mini 2 SE

Îți dorești o cameră de top din seria DJI Mini care îți oferă creativitate în a captura momentele tale favorite? 

Participă la concurs și câștigă o dronă Mini 2 SE de la DJI și F64.ro

Abonează-te la newsletter-ul F64 în perioada 10 – 30 mai 2023 și poți fi fericitul câștigător al unei drone DJI Mini 2 SE!

După abonare, vei primi pe e-mail confirmarea înscrierii!

FELICITĂRI CÂȘTIGĂTORULUI: MOCANU ANAMARIA ȘTEFANIA

Despre DJI Mini 2 SE

DJI Mini 2 SE se mândrește cu un design pliabil și o greutate ultraușoară de 246 grame. Cu Vision System în partea de jos și un sistem de detecție cu infraroșu, drona poate zbura atât în interior, cât și în exterior și totodată iniția automat întoarcerea la domiciliu prin RTH. Cu un gimbal cu 3 axe complet stabilizat și camera cu un senzor de 1/2.3”, drona realizează videoclipuri de 2.7 K și fotografii la o rezoluție de 12 MP.

DJI Mini 2 SE este echipat cu telecomanda DJI RC-N1, cu sistemul de transmisie OCUSYNCTM 2.0 care oferă o transmisie de 10 km și calitate video de până la 720p de la aeronavă la aplicația DJI Fly de pe un dispozitiv mobil. Telecomanda funcționează atât la 2.4 GHz, cât și la 5.8 GHz și este capabilă să selecteze cel mai bun canal de transmisie în mod automat, fără latență. Telecomanda functioneaza atat la 2,4 GHz, cat si la 5,8 GHz, si este capabila sa selecteze cel mai bun canal de transmisie in mod automat, fara latenta.

DJI Mini 2 SE are o viteză de zbor de 56.7 km/h și o durată de zbor de 31 minute, în timp ce durata maximă de funcționare a telecomenzii este de șase ore. De asemenea, drona are trei moduri de zbor, plus un al patrulea zbor pe care aeronava îl comută în anumite scenarii:

Modul normal: Aeronava utilizează GPS și sistemul de viziune descendentă pentru a se localiza și stabiliza. Modul de zbor inteligent este activat în acest mod, iar atunci când semnalul GPS este puternic, aeronava utilizează GPS atât pentru localizare, cât și pentru stabilizare. Atunci când sistemul GPS este slab și condițiile de iluminare sunt suficientne, aeronava utilizează sistemul de viziune descendentă pentru a se localiza și stabiliza. 

Modul sport: Aeronava utilizează GPS-ul și sistemul de vizibilitate în jos pentru poziționare, iar răspunsurile aeronavei sunt optimizate pentru agitație și viteză. Viteza maximă de zbor este de 16 m/s, viteza maxime de ascensiune este de 5 m/s, iar viteza maximă de coborâre este de 3.5 m/s.

Modul cine: Aeronava se bazează pe modul normal, iar viteza de zbor este limitată, ceea ce îi permite aeronavei să fie cât mai stabilă în timpu filmărilor. Viteza maximă de zbor este de 6 m/s, viteza maximă de urcare este de 2 m/s, iar viteza maximă de coborâre este de 1.5 m/s. 

DJI Mini 2 SE necesită activate înainte de a fi utilizată pentru prima dată. După pornirea aeronavei și a telecomenzii, urmează instrucțiunile de pe ecran pentru a activa drona, utilizând aplicația DJI Fly (conexiune la internet este necesară). 

Scrie-ne în comentarii dacă ai mai folosit o dronă până acum

Alți fotografi au mai citit și:

14 Comments

  • Salut, unde se poate verifica rezultatul concursului?

    • Salutare Mihai, câștigătorul concursului a fost anunțat în acest articol de blog la ultima actualizare.
      Îți mulțumim pentru participare și pentru interesul acordat, mult succes la următoarele concursuri organizate de noi!

  • Buna ziua! A fost extragerea concursului pentru castigarea dronei DJI Mini 2 SE? Cine este castigatorul?

    • Salutare Cosmin, câștigătorul concursului a fost anunțat în acest articol de blog la ultima actualizare.
      Îți mulțumim pentru participare și pentru interesul acordat, mult succes la următoarele concursuri organizate de noi!

  • Aveam in cap sa folosesc una, dar cand am vazut cati s-au trezit aiurea cu dosarele penale din cauza unei legislatii de doi lei, parca mi-a trecut 🙂 .

    • Salutare! Din păcate, unele legi nu sunt în favoarea utilizatorilor de drone, însă în cele din urmă trebuie să ne asigurăm că respectăm regulile menționate în legislație pentru a ne proteja atât pe noi, cât și pe cei din jurul nostru.

  • unde aflam cine este castigatorul ? nu am vazut nimic pe nicaieri

    • Salutare Alexandru, câștigătorul concursului a fost anunțat în acest articol de blog la ultima actualizare.
      Îți mulțumim pentru participare și pentru interesul acordat, mult succes la următoarele concursuri organizate de noi!

  • pe ce data se extrag castigatori pentru drona ?

    • Salutare Filip, câștigătorul concursului a fost anunțat în acest articol de blog la ultima actualizare.
      Îți mulțumim pentru participare și pentru interesul acordat, mult succes la următoarele concursuri organizate de noi!

  • Nu am mai folosit o drona. Sper pe viitor sa sa folosesc, pana atunci raman cu fotografia la sol :))

  • Nu am utilizat niciodata o drona DJI si nici o alta drona de filmat. In schimb construiesc si zbor quadcopter-e FPV. Am in lucru un rig cu gimbal pe 3 axe si camera de actiune SJCam SJ8 Pro (luata chiar de la F64 camera).
    Scopul e sa pot transmite live din camera de actiune – care va si inregistra in acelasi timp.

    • Foarte tare Mihai! Îți urăm mult succes cu FPV-ul și zboruri plăcute!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.