Concurs – Câștigă o drona DJI Mini 2 SE

Îți dorești o cameră de top din seria DJI Mini care îți oferă creativitate în a captura momentele tale favorite? 

Participă la concurs și câștigă o dronă Mini 2 SE de la DJI și F64.ro

Abonează-te la newsletter-ul F64 în perioada 10 – 30 mai 2023 și poți fi fericitul câștigător al unei drone DJI Mini 2 SE!

După abonare, vei primi pe e-mail confirmarea înscrierii!

FELICITĂRI CÂȘTIGĂTORULUI: MOCANU ANAMARIA ȘTEFANIA

Despre DJI Mini 2 SE

DJI Mini 2 SE se mândrește cu un design pliabil și o greutate ultraușoară de 246 grame. Cu Vision System în partea de jos și un sistem de detecție cu infraroșu, drona poate zbura atât în interior, cât și în exterior și totodată iniția automat întoarcerea la domiciliu prin RTH. Cu un gimbal cu 3 axe complet stabilizat și camera cu un senzor de 1/2.3”, drona realizează videoclipuri de 2.7 K și fotografii la o rezoluție de 12 MP.

DJI Mini 2 SE este echipat cu telecomanda DJI RC-N1, cu sistemul de transmisie OCUSYNCTM 2.0 care oferă o transmisie de 10 km și calitate video de până la 720p de la aeronavă la aplicația DJI Fly de pe un dispozitiv mobil. Telecomanda funcționează atât la 2.4 GHz, cât și la 5.8 GHz și este capabilă să selecteze cel mai bun canal de transmisie în mod automat, fără latență. Telecomanda functioneaza atat la 2,4 GHz, cat si la 5,8 GHz, si este capabila sa selecteze cel mai bun canal de transmisie in mod automat, fara latenta.

DJI Mini 2 SE are o viteză de zbor de 56.7 km/h și o durată de zbor de 31 minute, în timp ce durata maximă de funcționare a