Câștigă un curs online de fotografie!

Eşti fotograf, videograf, vlogger, pasionat de imagine, tech sau gadgeturi, grafician, ilustrator, editor video sau realizator de podcast-uri?
Atunci locul tău e aici, in Academia F64 – comunitatea pasionaților de conținut.
Ce vei găsi acolo:
 • cursuri de specialitate online şi offline (fotografie, videografie, vlogging, editare, content şi social media pentru creativi etc.)
 • sesiuni de mentoring (feedback detaliat din partea lectorilor)
 • cele mai noi evenimente de profil (online şi offline)
 • ultimele noutăţi din domeniu (ştiri, tutoriale, tips & tricks)

Esti pregătit să îţi dezvolţi pasiunea alături de specialişti din domeniu? 

Te provocăm la concurs! Intră AICI

Abonează-te la newsletterul Academiei F64 pentru a face parte din comunitate şi ai şansa de a câştiga unul din cursurile online puse la bătaie.

Premiile se acordă prin tragere la sorţi şi fiecare persoană care s-a înscris la concurs cu adresa de email în site-ul web  www.academia.f64.ro  până pe data de 09.02.20201, va fi înscrisă automat pentru posibilitatea câştigării cursului online:

 • ”Secretele fotografiei realizate cu telefonul mobil” cu Vlad Eftenie (3 premii) 
 • ”Compoziţia în fotografia de natură” cu Dan Dinu (2 premii).

De asemenea, lasă-ne un comentariu şi spune-ne ce cursuri şi evenimente ţi-ar plăcea să organizăm, fie ele online sau offline. Aşteptăm cu nerăbdare sugestiile tale!

Alți fotografi au mai citit și:

2 Comments

 • Unde ma inscriu la newsletter? Ar fi trebuit sa puneti aici un buton de abonare. Si concursul unde este????

  • Buna, poti intra in concurs aici: https://academia.f64.ro/
   Linkul este pus si in articol. Succes!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.