La început de drum? Hai la cursul Sony mirrorless pentru începători!

Te-ai jucat cu telefonul de ceva timp și ai decis că e momentul să-ți iei un aparat. L-ai văzut, era un Sony așa frumos așteptându-te cuminte. L-ai luat acasă și te-ai întrebat: ”Acum ce fac cu tine”? Aparatul e simplu de manevrat, dar odată ce faci clic nu mai iese nimic. 

Ai spus tuturor ce aparat fain ai și lumea deja te așteaptă la mesele în familie ca să faci poze, dar nu vrei să mergi fiindcă iar o să tai o parte din cap unchiului, așa-i? Ups! Hai la cursul Sony pentru începători și o să scapi de griji.

De ce un curs de fotografie?

 Fiindcă vei descoperi că aparatul foto este un instrument fascinant și că dacă îl manevrezi cu iscusință ies doar lucruri frumoase. Mai mult, dacă noul tău aparat se întâmplă să fie un Sony, ar trebui să știi că am gândit câteva lucruri special pentru tine.

Parcurgând cursul Sony pentru începători atât în online cât și în offline vei dobândi o privire de ansamblu asupra tehnicii fotografice și vei începe să tragi cadrele la care visezi. Vei uita de modul Auto în câteva zile, suntem siguri.

 Așa-i că ai pierdut azi o groază de timp dând scroll pe Internet?Ai nevoie de doar 6 ore pentru acest curs. 6 ore de curs în care ți se vor explica noțiunile fotografice esențiale pentru a stăpâni un Mirrorless în aproape orice situație.  Vei afla mai multe despre: fotografia de portret, fotografia de acțiune, de peisaj și de călătorie.

Eu am Mirrorless, dar pentru brandul pe care îl am nu aveți cursuri. Ce fac?

 La cursul Sony pot participa și posesorii de Mirrorless-uri pentru care nu se organizează cursuri speciale (ex. Pentax) deoarece tehnica fotografică este aceeași indiferent de marcă.  

 Top 3 abilități pe care le dobândești la curs:

 Ca orice super fotograf în devenire, vei avea niște superputeri după acest curs. Cel mai important e că dacă aplici tot ceea ce înveți, vei putea să faci o fotografie reușită din punct de vedere tehnic fiindcă vei învăța despre:  

luminozitate corectă (nici prea întunecată, nici prea luminoasă);

claritate (cel puțin pe subiectul principal);

culori plăcute.

Care e următorul pas dupa finalizarea cursului?

 Foarte importantă după orice curs este practica. Știi cum se zice: repetiția e mama învățăturii.  Provoacă-te cu un 30 days challenge de fotografie în care poți exersa în fiecare zi câte o tematică. Dacă simți că ceea ce ai învățat trebuie să ajungă la nivelul următor e timpul să intri pe Academia F64 

 La Academia F64  există atât cursul foto acreditat cu diferite grupe de curs (seară, weekend și intensiv), dar și o serie de cursuri și workshopuri specializate care prezintă diferite tipuri de fotografie.

  Ne vedem la curs, nu?

Produse recomandate

Triada „de aur” în interpretarea celor de la Tamron: obiective mult mai mici și mai ușoare decât echivalentele de alte mărci dar care păstrează o calitate foarte bună a imaginii. Filetul de filtre este comun, 67mm. Prețurile sunt de asemenea foarte atractive:

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.