F64 se mută în casă nouă și urcă de la Unirii 45 la Unirii 64

Am inaugurat luni, 5 aprilie, noul F64 Experience Store! Amplasat tot pe Bd. Unirii, la nr. 64, magazinul are o suprafață de 700 de metri pătrați, cuprinzând subsolul, parterul și etajul.

Ce motive ai ca să treci pragul noului experience center? Ei bine, ambianța deosebită, cele mai noi tehnologii foto-video, informațiile pe care le poți primi de la specialiști sau chiar consilierea one-to-one, plus faptul că este locul ideal pentru a porni pe calea dezvoltării hobby-ului tău.

În plus, dacă ești pasionat de vlogging sau măcar curios de cum ai putea face un vlog, poți testa zona dedicată, amenajata special pentru asta, astfel încât să ai liniștea necesară realizării filmării pe care ți-o dorești. Zona Vlog Spot se învecinează cu zona de testare echipamente de Studio și, pe viitor, poate fi și locul în care se vor organiza mini expoziții de fotografie sau evenimente educative. Tot aici vei găsi și un pantograf, plus o bibliotecă de specialitate, unde vei putea răsfoi în voie cărți și reviste.

Mai mult, portofoliul F64 s-a lărgit de ceva timp și cu produse din gama home & entertainment (purificatoare de aer, lămpi UV, aspiratoare, espressoare și cafetiere, aparate și mașini pentru gătit, blendere etc.), astfel ca vei găsi în magazin și branduri precum Dyson, Philips, Cecotec, Heinner, Anker. 

Noul experience center expune peste 1500 de produse și peste 50 de branduri de top, o parte dintre acestea având insule și vitrine dedicate, unde vei putea vedea și testa produsele care te interesează. 

Serviciile vor avea și ele câte o zona dedicată, semnalizată ca atare, astfel că vei putea apela în continuare la F64 pentru printare de imagini și albume foto, închiriere de echipamente foto-video, depunerea sau achiziționarea de produse din consignatie, dar și pentru recepție service.

Noul experience center nu mai dispune de o sală de cursuri, întrucât F64 a lansat în luna februarie Academia F64 (academia.f64.ro), multe cursuri mutându-se în prezent în online. Academia F64 este platforma dedicată comunității de creatori de conținut și pasionați de imagine, indiferent că sunt fotografi, videografi, graficieni, ilustratori, pasionați de tech sau gadgeturi, de editare video, de vlogging sau podcast.

Odată membru în Academia F64, te poți înscrie la cursuri online și offline și poți afla știri și informații despre evenimentele pe care F64 le organizează periodic alături de reprezentanții celor mai renumiți producători de echipamente foto, video și audio: Sony, Canon, Panasonic, Fujifilm, Olympus, SIGMA, Benq, Wacom, ASUS, Godox, Epson, Audio-Technica etc.

Suntem încântați să deschidem în România un spațiu în care pasionații de imagine pot veni să își alimenteze pasiunea, să testeze echipamentele dorite, să beneficieze de servicii dedicate și consiliere personalizată. În plus, odată cu acest pas, am reușit optimizarea unor costuri sau chiar reducerea cu până la 40% a cheltuielilor pentru spațiu, la acest capitol beneficiind de suport din partea partenerul nostru Unicredit, care ne-a ajutat cu această achiziție.

Marian Alecsiu, CEO si cofondator F64 Studio

Programul noului experience center F64 este același cu al vechiului magazin, adică de luni până vineri, în intervalul orar  9-21, iar sâmbătă în intervalul orar 9-19. 

Dacă ești pasionat de imagine sau crearea de conținut, ești așteptat să ne treci pragul!

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

  • Felicitari pentru relocare 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.