Profoto – Lumea modelării luminii

Din 1968, cei mai buni fotografi din lume folosesc instrumentele Profoto de modelare a luminii pentru a crea imagini uimitoare, memorabile. Cei de la Profoto sunt cunoscuți de mult timp pentru lămpile de studio. Astăzi, tot mai mulți fotografi talentați pot beneficia de produsele Profoto prin introducerea lămpilor TTL compacte alimentate cu baterii. Misiunea celor de la Profoto este să depășească limitele, să creeze cele mai bune produse și să îi inspire pe toți cei pasionați de realizarea unor imagini grozave. 

Ce este modelarea luminii?

Lumina este esența fiecărei imagini. Cuvântul fotografie înseamnă literalmente pictura cu lumină. Produsele Profoto permit fotografilor să facă exact acest lucru – să picteze cu lumină și să creeze imagini, nu doar să surprindă ceea ce există deja. Acest lucru este ceea ce se numește ”modelarea luminii.”

Află mai multe

Modificarea luminii va schimba modul în care vă gândiți la fotografie. Creativitatea este nelimitată, iar noțiunile de bază sunt extrem de ușoare. Puteți utiliza orice sursă de lumină disponibilă pentru a ilumina subiectul dumneavoastră într-o varietate de moduri. Cei de la Profoto se străduiesc să nu complice lucrurile. Produsele lor sunt ușor de configurat și de utilizat. Datorită avansării tehnologiilor precum TTL, încadrarea și fotografierea conduc la expunerea corectă. 

(c) http://profotopolska.pl/o-nas/

Inspirația Profoto

Iată 4 motive pentru care fotografi din toată lumea aleg produsele Profoto:

Intuitivitatea

Profoto nu complică munca fotografului. Prin urmare, produsele acestui brand sunt, mai presus de toate, extrem de ușor de configurat și ușor de utilizat.

Fiabilitatea

Produsele Profoto sunt construite pentru a rezista, iar acest lucru le face să fie o investiție excelentă.

Inovația

Profoto are în spate 50 de ani de cercetare, o perspectivă asupra nevoilor utilizatorilor în continuă schimbare, gândire originală și idei de pionierat.

Conceput pentru fotografi

Totul este conceput pentru a ușura munca fotografului.

Articol preluat de pe site-ul http://profotopolska.pl/o-nas/

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *