Profoto actualizează bliturile din seria B10 pentru compatibilitatea cu telefoanele iPhone

Există o mulțime de accesorii de iluminat pentru smartphone-uri, de la LED-uri până la soluții mai sofisticate precum Godox A1 sau Profoto C1. Cu toate acestea, toate aceste soluții sunt mai mult sau mai puțin concepute pentru portabilitate maximă și utilizare de amatori. Dacă aveai nevoie de iluminare de studio la nivel profesional, care să fie pe deplin compatibilă cu camerele telefoanelor smart, Profoto oferă o soluție.

Profoto a anunțat că seria de blituri B10 este acum compatibilă cu telefoanele iPhone. B10 și B10 plus sunt blituri de studio compacte care oferă o sursă puternică de lumină continuă și pentru videografi.

Aceasta este o inovație revoluționară. Punerea la dispoziție a bliturilor profesionale pentru smartphone-uri are potențial de a fi de ultimă oră, la fel cum trecerea de la camerele analogice la cele digitale a schimbat odată totul. Credem că libertatea în ceea ce privește conectivitatea este următorul pas pentru fotografia profesională. Indiferent ce fel de fotograf ești, lumina este importantă. Și vrem să oferim creatorilor de imagine o lumină deosebită, indiferent de dispozitivul de captare pe care ați ales să îl utilizați.
Anders Hedebark
CEO Profoto

Profoto spune că a reușit să facă ca unitățile din seria B10 să funcționeze cu iPhone folosind o serie de tehnologii avansate. Tehnologia AirX a companiei a fost cheia proiectului, deoarece le permite utilizatorilor să sincronizeze dispozitivele Bluetooth. Unitatea de blit trebuie să funcționeze exact la momentul potrivit și la durata corectă.

Produse recomandate

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *