Profoto actualizează bliturile din seria B10 pentru compatibilitatea cu telefoanele iPhone

Există o mulțime de accesorii de iluminat pentru smartphone-uri, de la LED-uri până la soluții mai sofisticate precum Godox A1 sau Profoto C1. Cu toate acestea, toate aceste soluții sunt mai mult sau mai puțin concepute pentru portabilitate maximă și utilizare de amatori. Dacă aveai nevoie de iluminare de studio la nivel profesional, care să fie pe deplin compatibilă cu camerele telefoanelor smart, Profoto oferă o soluție.

Profoto a anunțat că seria de blituri B10 este acum compatibilă cu telefoanele iPhone. B10 și B10 plus sunt blituri de studio compacte care oferă o sursă puternică de lumină continuă și pentru videografi.

Aceasta este o inovație revoluționară. Punerea la dispoziție a bliturilor profesionale pentru smartphone-uri are potențial de a fi de ultimă oră, la fel cum trecerea de la camerele analogice la cele digitale a schimbat odată totul. Credem că libertatea în ceea ce privește conectivitatea este următorul pas pentru fotografia profesională. Indiferent ce fel de fotograf ești, lumina este importantă. Și vrem să oferim creatorilor de imagine o lumină deosebită, indiferent de dispozitivul de captare pe care ați ales să îl utilizați.
Anders Hedebark
CEO Profoto

Profoto spune că a reușit să facă ca unitățile din seria B10 să funcționeze cu iPhone folosind o serie de tehnologii avansate. Tehnologia AirX a companiei a fost cheia proiectului, deoarece le permite utilizatorilor să sincronizeze dispozitivele Bluetooth. Unitatea de blit trebuie să funcționeze exact la momentul potrivit și la durata corectă.

Produse recomandate

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.