Marea Echipare – Soluții foto-video complete pentru afacerea ta

2020 – un an în care fiecare dintre noi am fost nevoiți să ne adaptăm schimbărilor. Anul în care tot mai multe business-uri și-au mutat activitatea remote sau în online. Pentru a îți prezenta cât mai bine afacerea sau pasiunea ta în mediul online, este nevoie, pe lângă creativitate, și de echipamentele potrivite.

Bucătar, designer, sportiv sau artist? Avem soluții personalizate pentru tine, prin kit-uri ce conțin produsele esențiale pentru specificul fiecărei afaceri. Aceste kit-uri sunt intuitive și ușor de folosit. Iată ce ți-am pregătit:

Soluții pentru traineri online

Cursurile online sunt niște cuvinte pe care le-am auzit de multe ori în acest an. Fie că vorbim de școală, liceu și studii universitare, sau de cursuri acreditate în diverse domenii, restricțiile impuse de situația actuală au făcut ca în anumite perioade de timp, cursurile tradiționale să nu poată fi susținute. Profesori, lectori, traineri, elevi, au trebuit să se adapteze. Vorbim de o adaptare într-un ritm alert, o adaptare ce implică achiziționarea unor echipamente necesare pentru susținerea cursurilor online. Poate că emoția nu se pierde, și deși apropierea fizică nu mai este posibilă în cazul cursurilor online, carisma trainerilor, care doesc să împărtășească din cunoștințele lor într-o manieră captivantă, și curiozitarea cursanților, pot fi redate și în mediul online. 

De ce ai nevoie pentru cursuri online?

Un curs online poate fi susținut și cu un simplu smartphone, alături de echipamentele audio necesare, și cu camere de ultimă generație. În alegerea echipamentului necesar trebuie să răspunzi la multe întrebări:

  • Care este nivelul de pregătire al trainerului?
  • Câți cursanți vor participa la cursurile online?
  • Cum mă ajută locația în alegerea echipamentului? Dispun de un studio special amenajat sau susțin cursurile acasă?

Soluțiile pe care le-am pregătit pentru trainerii online țin cont de aceste lucruri și sunt concepute în funcție de nivelul de pregătire al trainerului, precum și de specificul cursurilor.

Soluții pentru beauty

Și industria saloanelor de înfrumusețare a fost afectată de pandemia de coronavirus. După redeschiderea acestora odată cu finalul stării de urgență, noile măsuri de siguranță au făcut necesară achiziționarea unor produse de igienizare și de sterilizare a saloanelor, precum o lampă bactericidă

Dincolo de această situație, dintotdeauna saloanele de înfrumusețare s-au bazat, atunci când vorbim de echipament, pe lumini suficient de puternice pentru a scoate în evidență machiajul. În lumina potrivită, modelele și clientele au acel moment de uimire atunci când se admiră în oglindă. Kit-urile pentru beauty conțin astfel de lumini. 

Soluții pentru cabinete medicale

Fotografia dentară a fost, este și rămâne un element indispensabil în lumea academică a medicinii dentare. Foarte mult timp, fotografia dentară a fost considerată un instrument rezervat mediului științific, principala sa utilitate fiind documentarea diferitelor cazuri, în vederea desfășurării activităților specifice mediului academic (cursuri, publicații, conferințe samd.).

Evoluția tehnologică, dar și accesibilitatea echipamentelor, a făcut ca fotografia dentară să nu mai reprezinte un privilegiu care se adresează doar unui număr redus de medici, ci un instrument util tuturor practicienilor care doresc creșterea calității actului medical.

Importanța  fotografiei dentare implică multiple aspecte mai mult sau mai puțin utilizate în practica cotidiană, fiind totodată instrument de diagnostic.

Care sunt cele mai importante echipamente pentru cabinetele medicale, care se regăsesc și în kit-urile pe care le punem la dispoziție?

Soluții pentru vloggeri

De câțiva ani, vlogging-ul devine din ce în ce mai popular. Contează mult creativitatea, să știi cum să comunici ceea ce ai de spus într-o manieră captivantă, pentru a atrage și menține urmăritorii, însă echipamentele necesare pentru vlog, toată recuzita din spate, este la fel de importantă.

De la vlogging cu telefonul la cel cu camere video performante, în studio sau acasă, calitatea sunetului este foarte importantă. Un sunet slab l-ar putea face pe urmăritor să renunțe să urmărească vlogul până la final. Cel mai important criteriu în alegerea unui microfon are legătură cu locația în care vei filma. Luminile sunt la fel de importante atunci când vorbim de calitatea vlogului. Adăugăm diverse instrumente pentru stabilizare (trepied, gimbal) și de editare și avem rețeta completă pentru realizarea unui vlog de calitate. 

Kit-urile special concepute pentru vloggeri sunt complete, intuitive și ușor de folosit.

Soluții pentru bucătari

pasionați

Pasiunea pentru gătit poate fi transformată în artă cu ajutorul echipamentelor potrivite. Bucătarii profesioniști se folosesc de imagini și filmări pentru a se promova, iar cei pasionați de gătit se pot mândri cu preparatele lor pe rețelele de socializare.

Este recomandat să te folosești și de trepied atunci când fotografiezi mâncarea, mai ales dacă nu folosești blițul incorporat. Puteți observa pe multe bloguri culinare fotografii de mâncare într-o farfurie sau într-un bol, fără nimic altceva în imagine. Un fel de documentare a unui fel de mâncare, care nu spune neapărat o poveste. Pentru început, recuzita vă poate îmbunătăți dramatic fotografiile. Recuzita oferă alimentelor un sprijin vizual pentru a-l determina pe privitor să se uite la fotografie.

Vă întrebați care este cel mai bun obiectiv pentru fotografia culinară? Puteți folosi obiective macro de 100mm ( atunci când vă concentrați atenția doar asupra mâncării), precum și obiectivele standard de 50 sau 35mm.

Kit-urile noastre îi vizează atât pe bucătarii profesioniști, cât și pe cei pasionați de gătit.

Soluții pentru designeri

Fie că ești grafician, designer sau arhitect, lucrul cu tableta grafică este mult mai rapid și mai eficient decât cu un mouse. Pe suprafața tabletei poți ajunge printr-o singură mișcare dintr-un colț în altul al ecranului, față de un mouse obișnuit care necesită mișcări repetate. Este de asemenea mult mai natural pentru confortul mâinii să utilizezi un pen pentru activitățile de retușare sau desen. Un alt avantaj al tabletei este sensibilitatea la presiune, multe programe de grafică având această opțiune integrată. Prin apăsarea pen-ului pe suprafața de lucru cu o forță mai mare sau mai mică, rezultă acțiuni diferite în programul utilizat. De exemplu, pentru o pensulă cu care desenăm într-un program de desen, putem avea linii mai subțiri sau mai groase în funcție de apăsarea exercitată pe tabletă, exact ca la un desen în creion.

Pe lângă fotografii, pasionații de editare video și graficienii profesioniști sau aflați la început de drum, oricine poate utiliza o tabletă grafică pentru desen. Copiii sunt foarte fericiti să învețe să deseneze cu ajutorul unei tablete grafice, iar producatorii de tablete au creat pachete cu software inclus pentru a încuraja creativitatea.

Kit-urile noastre acoperă toate situațiile cu care se pot întâlni designerii , graficienii și arhitecții în munca lor.

Soluții pentru micii antrepenori

Micii antreprenori au fost printre cei mai afectați de pandemia de coronavirus. Nevoiți să se adapteze pentru a își susține afacerea, care în cele mai multe cazuri izvorăște dintr-o pasiune, au realizat că au nevoie de anumite echipamente. 

De câțiva ani, echipamentele foto-video îi vizează nu doar pe fotografi și videografi, ci pe oameni din diferite alte domenii, după cum am văzut mai sus. Acest an a evidențiat și mai mult acest lucru. 

Așa cum fotografii și videografii s-au orientat către diversele modalități în care își pot promova serviciile pe care le oferă dincolo de ședințele foto, și micii antreprenori se folosesc de diverse echipamente utile pentru afacerea lor. Kit-urile noastre sunt special concepute pentru fiecare mic antreprenor. Fie că ești în căutarea echipamentelor care să te ajute în afacerea ta, fie ca ai prieteni sau cunoștințe care au o afacere și ai vrea să le recomanzi anumite produse, aruncă un ochi aici.

Soluții pentru sportivi

Camere de acțiune care să te ajute să surprinzi fiecare moment încărcat de andrenalină? Aparate subacvatice care pot captura toate minunățiile ascunse în mări și oceane? Ori stabilizatoare atât de necesare pentru un spirit sportiv, mereu în mișcare? Ne-am gândit și la kit-uri pentru sportivi, oameni ai acțiunii, kit-uri de ajutor atunci când vrei să surprinzi momentele dinamice.

Soluții pentru artiști

Toţi stăm în aceeaşi mocirlă, dar unii dintre noi se uită la stele, spunea Oscar Wilde. Acest citat îi caracterizează pe artiști. Adeseori preocupați mai degrabă de lumea lor interioară, care găzduiește resursele lor creative, decât de ”logistică”, de echipamente și alte ustensile, ai avea impresia că un artist ar ridica din umeri atunci când vorbești cu el de soluții pentru arta lui, nu? Cu toate acestea, atunci când sunt prinși în momentul creației, artiștii visători devin o forță de temut. Atunci, trebuie să aibă la îndemână paleta și pensulele, tableta grafică ori microfonul și căștile

Fie că ești muzician ori pasionat de muzică, pictor ori alegi ca la finalul unei zile să te recreezi pictând fără a fi profesionist, ori pur și simplu un artist, avem soluții pentru tine – pentru toate acele momente când momentul creativ te copleșește, iar tu trebuie să fii pregătit dinainte. Pentru că aceste momente nu țin cont de oră, și nu ai vrea să te trezești la miezul nopții cu o idee pentru viitorul tablou, doar pentru a descoperi că acuarelele ți s-au terminat, nu?

Suntem curioși, în care dintre aceste categorii te regăsești? Ce afacere sau pasiune ai, ce kit te atrage? Lasă-ne un comentariu!

Și nu uita că indiferent de specificul afacerii tale, la F64.ro te așteptăm cu soluții foto-video complete pentru aceasta!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.