Câștigătorii concursurilor de iarnă de pe noua platformă F64

La începutul lunii decembrie am dat startul campaniei de Crăciun lansând oficial și platforma de concursuri F64, cu 3 tematici diferite însă care au făcut apel la perioada aceasta de sărbători de iarnă. Citește mai jos articolul general:

Concursuri și ghiduri de cadouri pentru super pasionați!

Cele 3 concursuri la care pasionații de fotografie au putut participa, au fost:

Portrete Creative

Citește regulamentul aici! 

La concurs au putut participa toţi cei care au postat maxim 3 fotografii cu tema “Portrete Creative”. Participantii au încărcat imagini care s-au încadrat în tipologia fotografiei de portret fără să omită însă spiritul sărbătorilor, tradițiile, decorațiunile, ideea de iarnă, etc. Subiectul principal trebuia să fie persoana fotografiată și, bineînțeles, să aibă în vedere criteriile de compoziție și estetică fotografică. Fotografiile au putut fi procesate minimal, însă nu s-au acceptat colajele.

În urma jurizării de către reprezentanții F64, au fost desemnați următorii câștigători:

Peisaje de iarnă 

Citește regulamentul aici! 

La concurs au putut participa toţi cei care au postat maxim 3 fotografii cu tema “Peisaje de iarnă”, imagini ce au redat peisaje de iarnă și, bineînțeles,au avut în vedere criteriile de compoziție și estetică fotografică. Fotografiile au putut fi procesate minimal, nu s-au acceptă însă colajele.

În urma jurizării de către reprezentanții F64, au fost desemnați următorii câștigători:

Sărbători Culinare

Citește regulamentul aici! 

La concurs au putut participa toţi cei care au postat maxim 3 fotografii cu tema “Sărbători culinare”. Participantii au  încărcat imagini ce redau rețete tradiționale sau diverse tipuri de mâncare și/sau băutură care au cuprins și spiritul sărbătorilor, decorațiuni, iarnă etc. Subiectul principal a trebuit să fie de natură culinară, să trasmită spiritul sărbătorilor și, bineînțeles, să aibă în vedere criteriile de compoziție și estetică fotografică. Fotografiile au putut fi procesate minimal, însă nu s-au acceptat colajele.

În urma jurizării de către reprezentanții F64, au fost desemnați următorii câștigători:

Desfășurător, premii și jurizare

  • Participanții au putut înscrie fotografii până la data de 19 decembrie 2018 inclusiv ( valabil pentru toate cele 3 concursuri ).
  • Jurizarea tuturor concursurilor s-a realizat între 20-26 decembrie, iar juriul a fost format din 2 reprezentanți F64.
  • Câștigătorii au la dispoziție maxim 72 de ore pentru a confirma prin email premiul. În cazul în care particpanții nu își vor confirma premiul în perioada stabilită sau nu vor putea face dovada că imaginile înscrise le aparțin, premiile vor merge către rezerve.

Trivia

Odată cu lansarea platformei de concursuri F64, lansăm și Trivia! Pentru a îi împinge pe pasionați să caute în continuare să se autodepășească, am creat 3 teste de cunoștințe foto, câte unul pentru fiecare nivel (începător, entuziast și profesionist). Joacă-te, învață, câștigă puncte și badge-uri pentru a trece la următorul nivel!

Trivia este complet independent de concoursuri și campanii, așa că dacă ai timp și spor, te poți juca oricând!

Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de concursuri sau de platforma de concursuri, participanții pot trimite un email la concurs@f64studio.ro

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *