F64 prezintă Video Consultanța

De-a lungul timpului, în showroom-ul F64 am oferit clienților ocazia de a testa echipamentele și de a beneficia de consultanță de specialitate. De acum, clienții pot beneficia de consultanță LIVE. Ai dorit de multe ori să afli detalii despre cele mai noi echipamente, dar te-a împiedicat distanța? Ori pur și simplu timpul nu îți permite să ajungi în showroom-ul de pe Bulevardul Unirii nr.64? Venim în ajutorul tău cu noul serviciu de Video Consultanță.

În ce constă serviciul de Video Consultanță?

Acest serviciu gratuit îți permite să intri într-o discuție LIVE cu unul dintre colegii noștri din showroom, prin intermediul aplicației Whatssap. Pe site-ul F64.ro, vei găsi formularul care trebuie completat pentru a te programa la o sesiune de video consultanță. Durata unei sesiuni este de 15  minute.

Ce trebuie să ai în vedere

Alege intervalul în care dorești să intri în legătură cu unul dintre consultanții noștri

Completează formularul cu detaliile de care ești interesat

.

Save the date! Pe adresa de mail furnizată vei primi confirmarea pentru data aleasă de tine

.

Program Video Consultanță

  • Luni – Vineri: 10:00-20:00
  • Sâmbătă – Duminică: 10:00 – 18:00

Ai întrebări? Consultanții noștri vor răspunde!

Ne poți contacta atât pentru consultanță tehnică, cât și dacă ești interesat să afli detalii despre serviciile din showroom: Consignație, Rent, Printing. Suntem gata să te ajutăm indiferent de ce situație întâmpini.

De ce să apelezi la serviciul de videoconsultanță?

Obții informații personalizate, în funcție de nevoile pe care le ai

.

Asistența online este asigurată de specialiștii noștri în fotografie și videografie. Tu vii cu întrebările, ei au toate răspunsurile.

.

Poți accesa acest serviciu de oriunde, atâta timp cât ai acces la internet.

.

Serviciul este complet gratuit.

Află mai multe despre acest proiect urmărind următorul videoclip:

Dorești să afli informații despre cele mai noi aparate și obiective foto ori să testezi compatibilitatea între două produse? Vrei să descoperi mai multe despre serviciile F64? Ești interesat să găsești accesoriile potrivite pentru echipamentul pe care îl deții? Consultanții noștri sunt dispuși să te ajute în alegerea produselor ideale pentru tine. Nu uita să completezi formularul de înscriere.

Alți fotografi au mai citit și: