F64 prezintă Video Consultanța

De-a lungul timpului, în showroom-ul F64 am oferit clienților ocazia de a testa echipamentele și de a beneficia de consultanță de specialitate. De acum, clienții pot beneficia de consultanță LIVE. Ai dorit de multe ori să afli detalii despre cele mai noi echipamente, dar te-a împiedicat distanța? Ori pur și simplu timpul nu îți permite să ajungi în showroom-ul de pe Bulevardul Unirii nr.64? Venim în ajutorul tău cu noul serviciu de Video Consultanță.

În ce constă serviciul de Video Consultanță?

Acest serviciu gratuit îți permite să intri într-o discuție LIVE cu unul dintre colegii noștri din showroom, prin intermediul aplicației Whatssap. Pe site-ul F64.ro, vei găsi formularul care trebuie completat pentru a te programa la o sesiune de video consultanță. Durata unei sesiuni este de 15  minute.

Ce trebuie să ai în vedere

Alege intervalul în care dorești să intri în legătură cu unul dintre consultanții noștri

Completează formularul cu detaliile de care ești interesat

.

Save the date! Pe adresa de mail furnizată vei primi confirmarea pentru data aleasă de tine

.

Program Video Consultanță

  • Luni – Vineri: 10:00-20:00
  • Sâmbătă – Duminică: 10:00 – 18:00

Ai întrebări? Consultanții noștri vor răspunde!

Ne poți contacta atât pentru consultanță tehnică, cât și dacă ești interesat să afli detalii despre serviciile din showroom: Consignație, Rent, Printing. Suntem gata să te ajutăm indiferent de ce situație întâmpini.

De ce să apelezi la serviciul de videoconsultanță?

Obții informații personalizate, în funcție de nevoile pe care le ai

.

Asistența online este asigurată de specialiștii noștri în fotografie și videografie. Tu vii cu întrebările, ei au toate răspunsurile.

.

Poți accesa acest serviciu de oriunde, atâta timp cât ai acces la internet.

.

Serviciul este complet gratuit.

Află mai multe despre acest proiect urmărind următorul videoclip:

Dorești să afli informații despre cele mai noi aparate și obiective foto ori să testezi compatibilitatea între două produse? Vrei să descoperi mai multe despre serviciile F64? Ești interesat să găsești accesoriile potrivite pentru echipamentul pe care îl deții? Consultanții noștri sunt dispuși să te ajute în alegerea produselor ideale pentru tine. Nu uita să completezi formularul de înscriere.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.