Concurs Muzeul Amintirilor F64

În perioada 2 – 12 aprilie te invităm să participi la cel mai nou concurs de pe pagina de Facebook F64. Ai fost alături de noi încă de la început? Acum ai ocazia să ne arăți amintirile tale cu magazinul F64.

Tot ce trebuie să faci este să postezi pe pagina ta de Facebook o poză cu magazinul F64 folosind hastag-ul #muzeulamintirilorF64 și să comentezi la postarea de concurs cu link-ul postării tale.

 Participă până pe 12 aprilie și poți câștiga unul din cei 10 rucsaci și căni termos F64.

Cum participi la concurs?

Pentru a participa la concurs fotografiile trebuie să îndeplinească urmatoarele condiții:

  • Fotografiile sau imaginile trebuie sa fie realizate într-unul din showroom-urile F64 anterioare
  • Fotografia trebuie să conțină hastag-ul #muzeulamintirilorF64.
  • La final adaugă link- ul fotografiei în sectiunea de coment al concursului.

Fiecare Participant la Concurs care încarcă în pagina personală de Facebook o fotografie care respectă cerințele concursului, în perioada 02.04.2021 – 12.04.2021, va intra în concurs pentru premiile oferite de F64.  

Vor fi aleși 10 câștigători prin tragere la sorți. 

Premiile constau în:

  • Pahar cu capac si logo luminos 480ml
  • Insigna F64

Toate cele 10 premii vor conține produsele de mai sus.

Data limită pentru a participa la concurs este 12.04.2021 urmând ca pe 13.04.2021 să fie anunțați câștigătorii, pe pagina de Facebook F64.

Ai fost alături de noi încă de la început? Am trecut prin multe transformări, suntem curioși dacă ai surprins în imagini toate aceste schimbări! Așteptăm fotografiile tale până pe 12 aprilie. 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.