Noutățile săptămânii 5 – 11 aprilie 2021

Săptămâna aceasta, am lansat un concurs pe pagina de Facebook F64. Până pe 12 aprilie ai ocazia să ne arăți amintirile tale cu magazinul F64 și poți fi unul din cei 10 câștigători. Premiile constau într-un rucsac HAMA Dublin Pro 17.3 inch Black, un pahar cu capac și logo luminos și o insignă F64. Tot săptămâna aceasta, vă prezentăm povestea unui personaj de Paște original, agentul 00Paște. El ne povestește despre cele mai potrivite trucuri și echipamente pentru a surprinde imaginea perfectă de sărbători.

#1 Concurs Muzeul Amintirilor F64

Ai fost alături de noi încă de la început? Până pe 12 aprilie ai ocazia să ne arăți amintirile tale cu magazinul F64.

Tot ce trebuie să faci este să postezi pe pagina ta de Facebook o poză cu magazinul F64 folosind hastag-ul #muzeulamintirilorF64 și să comentezi la postarea de concurs cu link-ul postării tale.

Pentru a participa la concurs fotografiile trebuie să îndeplinească urmatoarele condiții:

  • Fotografiile sau imaginile trebuie sa fie realizate într-unul din showroom-urile F64 anterioare
  • Fotografia trebuie să conțină hastag-ul #muzeulamintirilorF64.
  • La final adaugă link- ul fotografiei în sectiunea de coment al concursului.

#2 Canon şi Visa pour l’Image 2021 caută excelenţa în fotojurnalism

Canon Europe anunţă  începerea înscrierilor pentru bursele anuale în fotojurnalism, pentru a descoperi cei mai buni fotografi şi videografi profesionişti. Bursa Canon pentru femei fotojurnalist susţine creatoarele de poveşti vizuale şi premiază o femeie fotograf remarcabilă, recunoscându-i contribuţia în domeniul fotojurnalismului. Bursa Canon în domeniul video îi premiază pe cei care realizează documentare pentru a atrage atenţia asupra unui aspect social, cultural sau economic. Canon împreună cu Visa pour l’Image, unul dintre cele mai importante festivaluri de fotojurnalism din lume, vor oferi câştigătorilor fonduri pentru realizarea proiectelor şi vor asigura promovarea acestora. Câştigătorii vor fi prezentaţi oficial la festivalul de anul acesta, care va avea loc în septembrie, în Perpignan, Franţa, iar lucrările lor vor fi expuse anul viitor.

#3 F64 prezintă agentul 00Paște

Anul acesta, îi oferim o pauză binemeritată Iepurașului de Paște și vă prezentăm un nou personaj, agentul 00Paște.

Misiunea lui este să livreze și să comunice cele mai istețe și potrivite trucuri și echipamente pentru a surprinde imaginea perfectă în vacanță sau în familie, pentru cel mai pufos cozonac, pentru sportul de dinainte de masă și alte activități creative și pasiuni.

Ne-am consultat cu agentul 00Paște și, ținând cont de recomandările lui, ți-am pregătit o mulțime de oferte, pentru ca tu să te echipezi cu gadget-urile de sărbătoare.

Care noutate te entuziasmează cel mai mult? Lasă-ne un comentariu! Și mai ales, urmărește-ne în continuare pentru a afla noutățile relevante pentru comunitatea de creatori de conținut!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.