Serviciul de închirieri F64 s-a mutat în casă nouă!

La începutul lunii septembrie a fost lansat un site nou dedicat pentru închirieri care permite clientilor să își aleagă singuri produsele și perioadele în care doresc rezervarea, totul într-o interfață prietenoasă și usor de utilizat.
Disponibil doar pentru clienții silver și gold, serviciul de închiriere îți pune la dispoziție soluția perfectă pentru a te bucura în voie de aparatul și accesoriile foto-video mult dorite, la prețuri accesibile. Le folosești când ai nevoie, testezi ce vrei fără costuri prea mari și nu faci rabat la calitate pentru situațiile și proiectele care necesită un anumit tip de echipament foto-video.

De ce să închiriezi un echipament de la F64?

  • Ai posibilitatea de a testa în detaliu cele mai noi echipamente din domeniu, la preturi accesibile
  • Nu faci rabat la calitate pentru situațiile în care ai nevoie de un echipament doar pentru o perioada scurtă sau pentru evenimente punctuale
  • Dacă încă nu te-ai decis că echipamentul dorit este cel potrivit pentru tine, închiriindu-l ai posibilitatea de a-l testa pe indelete înainte de a lua decizia finală
  •  Gama de produse de închiriere cuprinde aproximativ 250 de produse unice și este în continuă schimbare (lichidăm produsele vechi, aducem produse noi în portofoliu)
  •  Periodic avem promoții speciale (reduceri pentru anumite perioade, lansări de produse noi etc.)

Cine poate beneficia de serviciul de închirieri F64?

În acest moment, serviciul de închirieri este disponibil doar pentru clienții fideli ai F64 (clientii Gold și Silver). Închirierea poate fi facută doar de către titularul de cont, prin prezentarea acestuia la magazinul F64 din București, Bd. Unirii, Nr. 45. Regulamentul complet pentru programul de fidelizare F64 îl poți accesa aici.

Întrebări frecvente legate de serviciul de închiriere

Pot să rezerv produsele pe o perioadă mai mare de timp?

Dacă perioada de rezervare nu depășeste 30 zile, rezervarea se poate face direct din site utilizând calendarul special. Dacă dorești să închiriezi pe o perioadă mai mare de 30 zile sau vrei să beneficiezi de o ofertă personalizata te rugăm să ne trimiți un e-mail la inchirieri@f64studio.ro.

Câte produse pot închiria simultan?

Nu există o limită de produse care pot fi închiriate în aceeași perioadă dar fiecare rezervare este verificată și în funcție de anumite criterii (istoric client, valoare produse etc) îți putem refuza cererea sau putem modifica numărul de produse.

Cum se calculează perioada de închiriere?

Perioada de închiriere se calculează în intervale de o zi de începutul zilei în care produsele au fost ridicate 09:00 cu retur a doua zi până la 20:00 de Luni-Vineri sau 18:00 în ziua de Sâmbătă.

Ex: În cazul unei închirieri de 2 zile în care produsele sunt ridicate Luni, returul produselor trebuie făcut până la ora 20:00 în ziua de de Miercuri.

Pot returna o comandă mai devreme?

Comenzile pot fi returnate mai devreme de termenul stabilit inițial. Suma corespunzătoare zilelor neutilizate îți va fi returnată.

Pot extinde perioada de închiriere?

Perioada de închiriere poate fi extinsă atâta timp cât produsul este disponibil pentru perioada dorită (nu există deja o altă rezervare). Intenția de extindere a închirierii trebuie comunicată în scris cu cel puțin 24h înainte.

Dacă perioada de închiriere depășește 3 zile, este nevoie să vii la noi pentru a întocmi un nou contract.

Ce se întâmplă dacă deteriorizez echipamentul?

Sunt acceptate elementele normale de uzură (zgârieturi minore, vopsea sarită), care nu afectează funcționarea optimă a produsului. În cazul avariilor majore vei fi nevoit să achiți cheltuielile de reparație în baza facturii primite de la service-ul autorizat.

În cazurile in care echipamentul nu se poate repara, vei achita prețul unui echipament aflat în aceeași stare de uzură. Orice caz de avariere trebuie comunicat către F64 imediat ce acesta s-a produs.


Urmărește platforma pentru închirieri F64 și descoperă ce oferte noi îți pregătim!

În perioada 16-23 octombrie, beneficiezi de 15% reducere la orice comandă de închiriere!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.