Top obiective și accesorii închiriate la F64 în 2021

Serviciul de închirieri F64 pune la dispoziția clienților soluția perfectă a se bucura în voie de aparatul și accesoriile foto-video mult dorite, la prețuri accesibile. Aceștia le pot folosi când au nevoie și pot testa ce vor, fără costuri prea mari. Gama de produse de închiriere cuprinde aproximativ 250 de produse unice și este permanent diversificată și actualizată cu produse noi și de interes.

La începutul lunii septembrie 2019, serviciul de închirieri F64 s-a mutat în casă nouă, fiind lansat un site nou dedicat pentru închirieri care permite clienților să își aleagă singuri produsele și perioadele în care doresc rezervarea, totul într-o interfață prietenoasă și ușor de utilizat.

Iată care au fost cele mai închiriate obiective și accesorii în 2021!

Top general 8 obiective închiriate în 2021 la F64

După cum se poate observa, a existat un interes pentru obiectivele de zoom, fie că vorbim de 24-70mm sau 70-200mm. 

Obiectivele tip zoom sunt folosite în mod frecvent de multe tipuri de fotografi și pentru un bun motiv, poți acoperi multe situații fără a fi nevoit să schimbi obiectivul. Există bineînțeles zoom-uri mai accesbile, mai performante, cu plaja focală mai mică sau mai  largă și cu diverse luminozități. 

Obiective de top după numărul de zile de închiriere

Aceste obiective au fost închiriate cele mai multe zile. Și aici se poate observa interesul pentru obiectivele tip zoom:

Top accesorii închiriate în 2021 la F64

De ce să închiriezi un echipament de la F64?

  • Ai posibilitatea de a testa în detaliu cele mai noi echipamente din domeniu, la preturi accesibile
  • Nu faci rabat la calitate pentru situațiile în care ai nevoie de un echipament doar pentru o perioada scurtă sau pentru evenimente punctuale
  • Dacă încă nu te-ai decis că echipamentul dorit este cel potrivit pentru tine, închiriindu-l ai posibilitatea de a-l testa pe indelete înainte de a lua decizia finală
  •  Gama de produse de închiriere cuprinde aproximativ 250 de produse unice și este în continuă schimbare (lichidăm produsele vechi, aducem produse noi în portofoliu)
  •  Periodic avem promoții speciale (reduceri pentru anumite perioade, lansări de produse noi etc.)