Top obiective și accesorii închiriate la F64 în 2021

Serviciul de închirieri F64 pune la dispoziția clienților soluția perfectă a se bucura în voie de aparatul și accesoriile foto-video mult dorite, la prețuri accesibile. Aceștia le pot folosi când au nevoie și pot testa ce vor, fără costuri prea mari. Gama de produse de închiriere cuprinde aproximativ 250 de produse unice și este permanent diversificată și actualizată cu produse noi și de interes.

La începutul lunii septembrie 2019, serviciul de închirieri F64 s-a mutat în casă nouă, fiind lansat un site nou dedicat pentru închirieri care permite clienților să își aleagă singuri produsele și perioadele în care doresc rezervarea, totul într-o interfață prietenoasă și ușor de utilizat.

Iată care au fost cele mai închiriate obiective și accesorii în 2021!

Top general 8 obiective închiriate în 2021 la F64

După cum se poate observa, a existat un interes pentru obiectivele de zoom, fie că vorbim de 24-70mm sau 70-200mm. 

Obiectivele tip zoom sunt folosite în mod frecvent de multe tipuri de fotografi și pentru un bun motiv, poți acoperi multe situații fără a fi nevoit să schimbi obiectivul. Există bineînțeles zoom-uri mai accesbile, mai performante, cu plaja focală mai mică sau mai  largă și cu diverse luminozități. 

Obiective de top după numărul de zile de închiriere

Aceste obiective au fost închiriate cele mai multe zile. Și aici se poate observa interesul pentru obiectivele tip zoom:

Top accesorii închiriate în 2021 la F64

De ce să închiriezi un echipament de la F64?

  • Ai posibilitatea de a testa în detaliu cele mai noi echipamente din domeniu, la preturi accesibile
  • Nu faci rabat la calitate pentru situațiile în care ai nevoie de un echipament doar pentru o perioada scurtă sau pentru evenimente punctuale
  • Dacă încă nu te-ai decis că echipamentul dorit este cel potrivit pentru tine, închiriindu-l ai posibilitatea de a-l testa pe indelete înainte de a lua decizia finală
  •  Gama de produse de închiriere cuprinde aproximativ 250 de produse unice și este în continuă schimbare (lichidăm produsele vechi, aducem produse noi în portofoliu)
  •  Periodic avem promoții speciale (reduceri pentru anumite perioade, lansări de produse noi etc.)

Cine poate beneficia de serviciul de închirieri F64?

 În acest moment, serviciul de închirieri este disponibil doar pentru clienții fideli ai F64 (clientii Gold și Silver). Un motiv în plus să intri în programul nostru de fidelizare!

S-ar putea să te intereseze și următoarele articole:

Serviciul de închirieri F64 s-a mutat în casă nouă!
Totul despre F64
58 de întrebări frecvente despre comenzile și serviciile F64

Tu ce produse ai dori să închiriezi în 2022 de la F64? Lasă-ne un comentariu!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.