©elena_corbu

Totul despre serviciul de Consignație F64

Ne-am dorit mereu să fim altfel și de cele mai multe ori am și reușit. Lucrăm din pasiune pentru fotografie sau, cum ne place să spunem: suntem devotați pasiunii tale. Ne plac provocările fotografice și dezvoltăm în permanență atât magazinul online cât și serviciile dedicate vouă, prietenilor F64. Printre serviciile F64, se numără și serviciul de consignație. Ți-am pregătit un articol cu toate informațiile despre acest serviciu.

Cum funcționează serviciul de Consignație F64?

Ai un echipament pe care vrei să îl valorifici, ori cauți să achiziționezi un echipament folosit, cu un buget rezonabil? F64 oferă două servicii:

  • serviciul de consignație: un client își depune produsul care se vinde apoi prin intermediul F64. Banii îi primeste la 30 de zile din momentul în care s-a vândut produsul
  • serviciul de upgrade: unde un client își vinde produsul pe loc și primește în contul său puncte pe care le va folosi pentru achiziționarea unui alt echipament.

Pentru a înscrie un echipament în consignație și pentru a obține o evaluare aproximativă a prețului de depunere, ne poți trimite un email la adresa consignatie@f64studio.ro

Sau completati formularul de depunere consignatie AICI.

Dacă vrei să cumperi un echipament utilizat, poți consulta aici oferta noastră actuală completă.

Care sunt principalele beneficii ale serviciului de consignație?

  • Evaluare gratuită a produselor (atât online cât și offline)
  • Consultanță de specialitate offline, în magazin cât și online (mail, telefon, chat)
  • Serviciu cu acoperire natională (livrare prin curier oriunde în țară) – ne asigurăm că produsul este ambalat corespunzător
  • Garanție pentru produsele noastre 30 de zile
  • Retur 14 zile (dacă produsul este comandat online)
  • Fotografiere profesională a produselor și procesare la cele mai înalte standarde
  • Afișare în site și în zona special dedicată departamentului de Consignație
  • Tranzacții financiare sigure (punem accent pe discreție)
  • Întregul proces (depunere sau vânzare) este transparent.

Program înscrieri echipament în consignație

Pentru evaluarea fizică a echipamentului, te asteptăm în magazinul F64 (Bd. Unirii, Nr. 64, Bucuresti), de luni până vineri între orele 9:00 – 20:00 sau sâmbătă între orele 9:00 – 18:00.

Dacă nu poți ajunge în magazin, ne poți trimite un mail cu detalii despre echipamentul pe care dorești să îl vinzi, împreună cu câteva fotografii ale echipamentului, pe adresa consignatie@f64studio.ro.

Pentru clientii aflați în afara Bucureștiului avem următoarele soluții:
  • Pot trimite o solicitare pe adresa noastra consignatie@f64studio.ro unde prezintă produsele împreună cu câteva poze. În maxim 3 zile lucrătoare primește un răspuns cu o estimare de pret pentru ambele categorii: consignație si upgrade.
  • În cazul în care clientul este de acord ne poate trimite un colet cu produsele lui, după inspecția finală a produselor noi contactăm clientul și îi comunicăm decizia noastră.

Ți-am pregătit o listă cu câteva condiții generale pentru depunerea în consignație!

  • Echipamentul înscris in regim de consignație nu poate fi acceptat dacă prezintă defecte tehnice sau urme avansate de uzură. F64 își rezervă dreptul de a refuza orice obiect considerat nepotrivit pentru consignație sau pe acelea pentru care nu se poate conveni asupra unui preț avantajos
  • Prețul final de vânzare al produsului – incluzând comisionul perceput de F64 – trebuie să nu depașească 70% din valoarea produsului nou; aceasta este o valoare orientativă pentru produse în stare perfectă, cu toate accesoriile originale și fără vreo urmă de folosire. Valoarea medie de piață este în jurul a 50% din valoarea unui echipament nou, dacă se află incă în producție. Prețul final al echipamentului va fi stabilit în funcție de starea estetică și functională, de accesoriile incluse, dacă mai este sau nu în garanție etc.
  •  Primele două luni de expunere sunt gratuite pentru afișarea online (pe site-ul www.f64.ro) și eventual prezentarea în vitrinele magazinului, în măsura spațiului disponibil. După 60 de zile calendaristice se va percepe o taxă de stocare în valoare de 1% pe lună (din suma cuvenită deponentului). Practic, primele două luni sunt gratuite, iar a treia lună și următoarele vor fi contra cost, în baza unei taxe platibile pentru fiecare perioadă suplimentară de 30 de zile. Această taxă se va deduce din suma platită dupa vanzarea echipamentului, iar în cazul în care echipamentul se retrage din consignație, suma echivalenta taxei de stocare va fi platită de catre deponent.

Ai o întrebare despre serviciul de consignație al cărei răspuns nu se regăsește în acest articol? Lasă-ne un comentariu, iar noi vom reveni cu răspunsul!


 

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

  • In afara taxei de stocare in valoare de 1% pe luna, exista si alte taxe sau comisione pe care le percepeti vanzatorului pentru vanzarea prin intermediul consignatiei?

    Multumesc.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.