(c) Edward Aninaru

Photo Talks – Fotografi la nivel internațional cu Edward Aninaru și Vali Bărbulescu

Începând cu 20 martie, am lansat proiectul Photo Talks, alături de fotografi cunoscuți din comunitate. În cadrul acestui proiect, abordăm teme diverse, din mai multe domenii, teme de actualitate, precum: fotografia documentară, fotografia ca terapie, fotografia de familie, tehnici de editare etc. Pe pagina de Youtube F64, puteți urmări videoclipurile cu toate evenimentele Photo Talks.

Continuăm seria de evenimente LIVE Photo Talks. 🎥 Ne revedem vineri 8 mai, de la ora 21:00 pe pagina de Facebook a F64, alături de Vali Bărbulescu și Edward Aninaru, pentru a afla mai multe despre fotografia de fashion dar și despre ce presupune să fii fotograf la nivel internațional.

Putem profita împreună de timpul în care stăm acasă pentru a învăța lucruri noi, pentru a ne dezvolta pasiunea pentru fotografie și videografie și mai ales pentru a rămâne conectați la comunitatea foto-video, lucru vital în această perioadă.

Cine este Edward Aninaru pentru cei care nu îl cunosc?

Edward Aninaru este lăudat pentru abilitatea sa unică de a îmbina stilul comercial cu forma artistică și stilul cu universul fashion. Este cunoscut pentru capacitatea sa de a descoperi în obișnuit ceea ce alții nu pot vedea și de a dezvălui extraordinarul în lucrurile familiare.

Originar din România, locuiește în prezent în Los Angeles. Edward Aninaru a lucrat cu o bază largă de clienți, printre care amintim Vogue, Harper’s Bazaar, Elle, Cosmopolitan, Forbes, Celine Dion, Ne-Yo, Jay Sean, Inna, Pepsi, UPC, Anastasia Beverly Hills, Sony Music, Capitol Records, Global Records, Cat Music, Universal Music și mulți alții. 

Vă lăsăm mai jos câteva imagini realizate de invitatul nostru Edward Aninaru:

(c) Edward Aninaru
(c) Edward Aninaru
(c) Edward Aninaru
(c) Edward Aninaru
(c) Edward Aninaru
(c) Edward Aninaru
(c) Edward Aninaru
(c) Edward Aninaru

Acestă ediție specială va fi moderată de nimeni altul decât Vali Bărbulescu, a cărui experiență vastă în fotografia internațională îl face să fie alegerea ideală. Vali Bărbulescu a fost publicat în print și online în reviste ca Vogue, Harper’s Bazaar, Elle, GQ, Vanity Fair etc. Lucrează frecvent pentru branduri ca Valentino, Dolce Gabbana, Alberta Ferretti, Bvlgari etc., iar fotografiile sale includ modele de top ca Gigi și Bella Hadid, Kendal Jenner, Taylor Hill, Izabel Goulart, Isabeli Fontana, Barbara Palvin, Kaia Gerber si cei mai importanti influenceri din zona fashion/lifestyle printre care Chiara Ferragni, Kristina Bazan, Bruna Marquezine, Cameron Dallas și Anna Dello Russo.

Vă așteptăm vineri, 8 mai de la ora 9PM cu întrebări pentru invitații noștri! Poți să le lași și aici în comentarii sau direct în pagina evenimentului, pe contul nostru de Facebook.

Lasă-ne un comentariu cu ce vrei să afli despre fotografia de fashion, iar invitații noștri vă vor răspunde tuturor întrebărilor!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *