Câștigătorii concursului Creative Summer

În perioada 1 – 22 septembrie am lansat concursul Creative Summer. Anul 2020 a fost ca un roller-coaster de emoții, trăiri adeseori contradictorii și provocări de a ne adapta. În aceasta perioadă complexă, ne-am reîntors către noi înșine și mulți dintre noi am realizat care sunt cu adevărat lucrurile importante. Iar pentru că pasiunile contează, mulți dintre noi am continuat să documentăm această perioadă prin imagini.

În perioada 22-30 septembrie, fotograful Edward Aninaru a jurizat fotografiile înscrise în acest concurs. Pe 1 octombrie am aflat câștigătorii acestui concurs în evenimentul LIVE moderat de Vali Bărbulescu.

Iată care sunt câștigătorii acestui concurs:

Premiul I – Mood Soup

(c) Mood Soup

Premiul II – Catmiel

(c) Catmiel

Premiul III – Cristina Venedict

(c) Cristina Venedict

Premiile constau în trei vouchere cu valoare totală de 600 de euro (Premiul 1 – 300 EUR, Premiul 2 – 200 EUR, Premiul 3 – 100 EUR), vouchere care pot fi folosite ulterior pentru achiziții pe site-ul F64.ro până la sfârșitul anului 2020.

Pe lângă cei trei câștigători, Edward Aninaru a ales 8 fotografii înscrise în concurs ca fiind demne de mențiune în evenimentul LIVE:

Curios ce a povestit Edward Aninaru despre cele trei fotografii ale câștigătorilor, precum și despre motivele pentru care a ales exact aceste fotografii mențiuni din toate imaginile înscrise în concurs? Urmărește acest LIVE:

JURIZARE LIVE CONCURS CREATIVE SUMMER

Jurizare LIVE concurs CREATIVE SUMMER cu Edward ANINARU si Vali BARBULESCU

Posted by F64 on Thursday, 1 October 2020

Urmărește site-ul de Concursuri F64, abonează-te la Blog-ul și Newsletter-ul F64 și fii cu ochii pe noi!
Periodic lansăm noi provocări fotografice cu premii incitante!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *