Concurs de fotografie Creative Summer – Jurizare LIVE

În perioada 1 – 22 septembrie te-am provocat să participi la cel mai nou concurs de pe plaforma de concurs F64, cu tema Creative Summer. Perioada de înscriere s-a terminat, iar pe 1 octombrie de la ora 21:00 vom afla câștigătorii în cadrul jurizării live, realizată de către fotograful profesionist Edward Aninaru. Emisiunea va fi moderată de nimeni altul decât Vali Bărbulescu.

Anul 2020 a fost ca un roller-coaster de emoții, trăiri adeseori contradictorii și provocări de a ne adapta. În această perioadă complexă, ne-am reîntors către noi înșine și mulți dintre noi am realizat care sunt cu adevărat lucrurile importante. Iar pentru că pasiunile contează, mulți dintre noi am continuat să documentăm această perioadă prin imagini. Concurenții ne-au arătat care au fost cele mai reușite cadre ale lor din vara anului 2020, iar noi vom afla cei trei câștigători în LIVE-ul de pe 1 octombrie de la ora 21:00.

Tematica concursului

Participanții au putut înscrie maxim 3 imagini din portofoliul personal, cu tematica creativitate (Creative Summer făcând trimitere la proaspăt încheiata vara, vacanță șamd). Imaginile pot avea orice format sau orientare (portrait, landscape, pătrat etc.) și pot fi post procesate sau montate ulterior. Sunt apreciate creativitatea, conceptul, idea din spate sau povestea și, bineînțeles, estetica, încadrarea, cromatica și realizarea tehnică.

Imaginile trebuie să fie în format .JPEG, cu EXIF (pentru a putea avea disponibile informațiile despre echipamentul folosit și expunere), fără semnătură, watermark, dată sau alte însemne pe ele. Dacă nu respectă aceste cerințe, precum și tematica concursului, vor fi respinse. 

Suntem curioși care sunt cei trei câștigători ai acestui concurs! Vă invităm să aflăm împreună, pe 1 octombrie de la ora 21:00.

Completează acest formular, iar noi te anunțăm imediat ce intrăm LIVE! 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.