Two Mann Studios, LIVE la Photo Talks by F64

Photo Talks goes International! Two Mann Studios LIVE la F64!

EDIȚIE SPECIALĂ pe 7 aprilie 2020, de la ora 21 (ora României). Ne dăm întâlnire LIVE, pe pagina de Facebook a F64 cu Erika și Lanny Mann din Canada aka Two Man Studios! Emisiunea va fi susținută în limba engleză. Vă așteptăm cu întrebări pentru invitații noștri speciali în comentariile live-ului!

Despre Erika & Lanny Mann – Two Mann Studios

Two Mann Studios înseamnă Erika și Lanny Mann, doi fotografi care au uimit întreaga lume cu fotografiile lor de nuntă. Stilul lor spectaculos, cu o abordare documentară și non-conformistă, dar și felul lor de a fi ca oameni, i-a adus pe culmile succesului, fiind doi dintre cei mai premiați fotografi din lume.

Au călătorit în întreaga lume pentru a fotografia cupluri, pentru a împărtăși experiența lor și altor fotografi care au vrut să învețe de la ei și au vorbit la nenumărate evenimente și conferinte. În 2019, Erika și Lanny au venit pentru a doua oară în România, dar pentru prima dată la un eveniment dedicat fotografiei de nuntă. 

Aventurile lor în fotografia de wedding au început la o reuniune în munți, chiar la prima lor întâlnire. Atunci și-au descoperit pasiunea comună pentru aventură și s-au descoperit pe ei. Acela a fost locul unde s-a născut fascinația lor pentru lumină. Și tot atunci au început să viseze la diverse moduri prin care ar putea surprinde frumusețea acestei lumi prin aparatele și obiectivele lor. Fascinația aceasta i-a dus în cele mai spectaculoase locuri de pe planeta asta, louri în care au învățat împreuna și și-au dezvoltat abilitățile de a documenta și scrie cu lumină.

Țelul lor este îndrăzneț și simplu; ei vor să spună o poveste de nuntă prin imagini puternice care trec dincolo de fotografia de nuntă. Ei sunt de părere că fotografia de nuntă nu trebuie să se bazeze pe cadre de siguranță și plictisitoare. Ei nu vor sa predea cuplurilor doar un set de fotografii, ci un set de imagini care să impresioneze, care să dea pe spate, care să comunice esența cuplurilor lor, să arate cine sunt cu adevărat și mai mult de atât. În același timp, vor ca fotografiile lor să facă orice străin să se oprească și să le privească.