Two Mann Studios, LIVE la Photo Talks by F64

Photo Talks goes International! Two Mann Studios LIVE la F64!

EDIȚIE SPECIALĂ pe 7 aprilie 2020, de la ora 21 (ora României). Ne dăm întâlnire LIVE, pe pagina de Facebook a F64 cu Erika și Lanny Mann din Canada aka Two Man Studios! Emisiunea va fi susținută în limba engleză. Vă așteptăm cu întrebări pentru invitații noștri speciali în comentariile live-ului!

Despre Erika & Lanny Mann – Two Mann Studios

Two Mann Studios înseamnă Erika și Lanny Mann, doi fotografi care au uimit întreaga lume cu fotografiile lor de nuntă. Stilul lor spectaculos, cu o abordare documentară și non-conformistă, dar și felul lor de a fi ca oameni, i-a adus pe culmile succesului, fiind doi dintre cei mai premiați fotografi din lume.

Au călătorit în întreaga lume pentru a fotografia cupluri, pentru a împărtăși experiența lor și altor fotografi care au vrut să învețe de la ei și au vorbit la nenumărate evenimente și conferinte. În 2019, Erika și Lanny au venit pentru a doua oară în România, dar pentru prima dată la un eveniment dedicat fotografiei de nuntă. 

Aventurile lor în fotografia de wedding au început la o reuniune în munți, chiar la prima lor întâlnire. Atunci și-au descoperit pasiunea comună pentru aventură și s-au descoperit pe ei. Acela a fost locul unde s-a născut fascinația lor pentru lumină. Și tot atunci au început să viseze la diverse moduri prin care ar putea surprinde frumusețea acestei lumi prin aparatele și obiectivele lor. Fascinația aceasta i-a dus în cele mai spectaculoase locuri de pe planeta asta, louri în care au învățat împreuna și și-au dezvoltat abilitățile de a documenta și scrie cu lumină.

Țelul lor este îndrăzneț și simplu; ei vor să spună o poveste de nuntă prin imagini puternice care trec dincolo de fotografia de nuntă. Ei sunt de părere că fotografia de nuntă nu trebuie să se bazeze pe cadre de siguranță și plictisitoare. Ei nu vor sa predea cuplurilor doar un set de fotografii, ci un set de imagini care să impresioneze, care să dea pe spate, care să comunice esența cuplurilor lor, să arate cine sunt cu adevărat și mai mult de atât. În același timp, vor ca fotografiile lor să facă orice străin să se oprească și să le privească.

Ne revedem marți, 7 aprilie, de la ora 21:00 pe pagina de Facebook a F64, alături de Marius Tudor și Two Mann Studios (adică Erika și Lanny Mann).

Vrei să fii primul care află când intrăm LIVE alături de invitații noștri? Înscrie-te AICI și te notificăm! 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.